دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 شهريور 1397 - 04:12
یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی:

کم‌تر از 10 درصد افراد دچار آلرژی شغلی می‌شوند

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیان کرد: کم‌تر از 10 درصد افراد دچار آلرژی شغلی می‌شوند، که اگر به‌موقع به پزشک مراجعه و تحت درمان قرار بگیرند، بهبود می‌یابند.
کد خبر : 308347

مریم محلوجی‌راد در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره آلرژی‌های شغلی، گفت: آلرژی‌های شغلی به دو دسته درشت مولکول‌ها و ریز مولکول‌ها دسته‌بندی می‌شود. آلرژی‌های شغلی افرادی را که در شغل‌های پرخطر مشغول هستند تهدید می‌کند.


وی افزود: برای مثال افرادی که در کارخانه لاستیک‌سازی، تولیدکننده مواد شیمیایی، نانوایی، زمین‌های کشاورزی، کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های غذایی، معادن و ... مشغول به فعالیت هستند، بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به آلرژی شغلی قرار دارند.


این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی یادآور شد: آلرژی‌های شغلی بیش‌تر از طریق تنفس و سپس پوست افراد را درگیر می‌کند.


محلوجی‌راد با بیان اینکه افراد در معرض خطر باید به‌محض مشاهده علائم تنفسی و پوستی به پزشک مراجعه کنند، تصریح کرد: تداوم این علائم و عدم درمان آن می‌تواند سایر ارگان‌های بدن را نیز درگیر کند.


وی درباره شیوع آلرژی شغلی، گفت: کم‌تر از 10 درصد افراد دچار آلرژی شغلی می‌شوند، که اگر به‌موقع مراجعه و تحت درمان قرار بگیرند بهبود می‌یابند.


این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی خاطرنشان کرد: به افراد در معرض خطر توصیه می‌شود، سالانه یا هر 6 ماه یک‌بار برای غربالگری به متخصص طب کار مراجعه کنند.


محلوجی‌راد با تأکید براینکه رعایت استانداردهای شغلی حتی در شغل‌های پرخطر موجب کاهش احتمال بروز آلرژی‌های شغلی می‌شود، تصریح کرد: استانداردهای شغلی در شغل‌های مختلف، متفاوت است؛ اما به‌طور کلی به افراد توصیه می‌شود از ماسک‌های ایمن، دستکش و ... برای محافظت از دستگاه تنفسی و پوست خود استفاده کنند.


انتهای پیام/4009/4038/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب