دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مرداد 1397 - 00:01
مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد اعلام کرد؛

جزئیات پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی کمیته امداد به بنگاه‌های اقتصادی

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی گفت: این نهاد به بنگاه‌های اقتصادی در ازای استخدام هر مددجوی روستایی یا عشایری ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد 6 درصد پرداخت می‌کند.
کد خبر : 305448

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، علی‌اکبر خادمی در سفر به استان یزد در مراسم تجلیل از «یاوران اشتغال» با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت ایجاد شد که سهم مؤسسه‌های کاریابی از این رقم ۱۸ هزار شغل بود، گفت: از آغاز فعالیت معاونت اشتغال در کمیته امداد تا پایان سال ۹۶ بیش از ۳۰۰ هزار مددجو از طریق کاریابی‌ها شاغل شده‌اند.


وی با بیان اینکه کمیته امداد از سال ۹۰ تا پایان سال ۹۶، بیش از یک‌‌میلیون و ۲۰۰ هزار طرح اشتغال برای مددجویان تحت حمایت ایجاد کرده است، اعلام کرد: از این طریق ۷۰۰ هزار خانوار تحت حمایت طی این مدت به استقلال مالی رسیده و از چرخه حمایتی خارج‌ شده‌اند تا فضا برای خدمات‌دهی به نیازمندان دیگر فراهم شود.


خادمی با اعلام اینکه معادل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، افراد نیازمند در انتظار ورود به چرخه حمایتی این نهاد هستند، تأکید کرد: با اشتغال پایدار می‌توان فقر و محرومیت را از چهره جامعه زدود.


مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه کمیته امداد تسهیلات ویژه‌ای برای کارفرمایانی مددجویان این نهاد را استخدام کند تعیین کرده است، توضیح داد: کمیته امداد به ازای استخدام هر مددجو (حداکثر پنج نفر) ۲۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه (تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان) با کارمزد چهار درصد به کارفرما پرداخت می‌کند؛ البته این امر مشروط به امضا قرارداد سه‌سال با مددجو است.


وی با بیان اینکه این نهاد هزینه آموزش مددجویان را با توجه به نیاز بنگاه اقتصادی پرداخت می‌کند، افزود: اگر بنگاه اقتصادی از مددجویان تحت حمایت این نهاد به‌ عنوان نیروی انسانی استفاده کند، کمیته امداد متعهد می‌شود در دو سال نخست 100 درصد حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت ‌کند؛ این در حالی است که تا سال گذشته حق بیمه سهم کارفرما در سال نخست 100 درصد و در سال دوم ۵۰ درصد بود.


خادمی با اعلام اینکه برای مؤسسه‌های کاریابی نیز بسته تشویقی تعیین‌شده است، گفت: مؤسسه‌های ‌کاریابی در صورت ایجاد اشتغال برای مددجویان حداقل حق‌الزحمه کاریابی‌ها، به میزان حداکثر برابر نصف حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار به‌ علاوه صد هزار تومان به‌ عنوان پاداش دریافت می‌کنند.


مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد ادامه داد: اگر مددجویان دو سال متوالی از طریق موسسه‌های کاریابی مشغول به‌کار باشند، کمیته امداد به‌ازای هر مددجو ۲۰۰ هزار تومان دیگر به‌عنوان پاداش ضمن خدمت به دفاتر کاریابی پرداخت می‌کند؛ البته پاداش ۲۰۰ هزار تومانی برای شهرستان‌ها (به‌ جز مراکز استان‌ها) شامل سال سوم نیز می‌شود.


وی با اعلام اینکه این نهاد تسهیلات ویژه‌ای برای بنگاه‌های اقتصادی درصورت به‌کارگیری مددجویان روستایی و عشایری تعیین کرده است، تصریح کرد: این بنگاه‌ها به ازای استخدام هر مددجوی ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد 6 درصد دریافت می‌کند.


خادمی با اشاره به اینکه در این زمینه محدودیتی در به‌کارگیری تعداد مددجویان وجود ندارد، خاطرنشان کرد: البته طرح اشتغال کارفرما باید قابلیت توسعه و توجیه فنی لازم را با توجه به وضعیت اقتصادی موجود دارا باشد.


وی توجه به الگوهای جدید اشتغال، ارتقاء علمی مهارت‌های کارکنان بخش اشتغال کمیته امداد، ایجاد نظام پشتیبانی از طرح اشتغال‌زایی و خودکفایی مددجویان، ایجاد نظام خیران کارآفرین و تسریع در ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزا را از جمله برنامه‌های کمیته امداد در سال جاری اعلام کرد.


مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه این نهاد هم‌ اکنون بر ۵۵۰ هزار طرح اشتغال مددجویی نظارت دارد، افزود: یک‌میلیون و ۹۹ هزار طرح اشتغال به ارزش ۹ هزار و ۶۵۴ میلیارد تومان از سال ۹۰ تا پایان چهارماهه نخست سال ۹۷ برای مددجویان تحت حمایت ایجادشده است. در واقع ۷۰ درصد طرح‌های اشتغال ایجادشده از زمان تأسیس کمیته امداد مربوط به هفت سال اخیر است.


انتهای پیام/4044/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب