دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 تير 1397 - 20:15
دکتر ولایتی:

مقابله با انقلاب اسلامی،‌ سیاست واحد همه روسای جمهور آمریکا بوده‌است

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل اعلام کرد: روسای جمهور آمریکا در 40 سال گذشته، سیاست واحدی مقابل جمهوری اسلامی ایران داشتند و همواره به دنبال مقابله با انقلاب اسلامی بودند.
کد خبر : 294768

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، دکتر علی اکبر ولایتی پس از شرکت در نشست باشگاه سیاسی والدای در مسکو در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز که از آن 40 سال می‌گذرد، شاهد هستیم که هیچ رئیس‌جمهوری در آمریکا بر سر کار نیامد که سیاست مقابله با انقلاب اسلامی را در دستور کار خود قرار ندهد.


به گفته وی، تنها تفاوت رئیس جمهور کنونی آمریکا با روسای جمهوری پیشین در این است که وی بی‌پرده سخن می‌گوید و رعایت ادب دیپلماتیک را در صحن بین‌المللی نمی‌کند از این رو سخنان او انعکاس بیشتری دارد.


مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل اظهار کرد: صرف نظر از اینکه رئیس‌جمهور آمریکا مودب یا بی‌ادب باشد، شاهد بوده‌ایم که سیاست همه آنها در مقابل ایران تفاوتی نکرده است و این رویکرد در سیاست بوش پدر، کلینتون، بوش پسر، اوباما و ترامپ دیده شد.


ولایتی با بیان اینکه مقابله با جمهوری اسلامی ادامه یافته است، افزود: برخی از روسای جمهور آمریکا همچون باراک اوباما با پنبه سر می‌بریدند اما امروز فردی به نام دونالد ترامپ رعایت حداقل موازین ادب را در عرصه بین‌المللی نمی‌کند.


وی ادامه داد: اوباما، بوش، کلینتون و حالا ترامپ همگی قراردادهای خود با ایران و دیگران را نقض کردند، همانطور که دیدیم قرارداد موشکی با روسیه را هم نقض کردند.


مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل ادامه داد: آنها همواره حرف‌های تکراری می‌زنند و بدعهد هستند؛ شاهد هستیم که همه جا هم در پیاده کردن اهداف خود ناموفق بوده‌اند، بنابراین اعتباری ندارند. رئیس جمهور فعلی که از قبلی‌ها بی اعتبارتر است بنابراین کسی به اظهارات وی توجه نمی‌کند.


ولایتی با بیان اینکه امروز نه ترامپ قوی‌تر از روسای جمهوری قبلی است و نه جمهوری اسلامی ایران ضعیف‌تر از گذشته‌است، یادآور شد: امروز قدرت ایران ده‌ها برابر بیشتر از پایان جنگ ایران و عراق است و دولت آمریکا نیز مشکلات بیشتری در صحنه بین‌المللی دارد.


مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در امور بین‌الملل، تصریح کرد: چه کسی تصور می‌کرد که بین آمریکا و متحدان منطقه‌ای این کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی‌(ناتو) اختلاف نظرهای جدی دیده شود، این مساله نشانگر ضعف درونی این تشکیلات‌(ناتو) است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب