دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 تير 1397 - 12:30
در حاشیه اینوتکس 2018

امضای تفاهم‌نامه پارک‌ فناوری پردیس و لهستان

پارک‌ فناوری پردیس و پارکWPT لهستان در حاشیه نمایشگاه اینوتکس 2018 تفاهم‌نامه‌ای باه هدف گسترش همکاری‌ها مشترک امضا کردند.
کد خبر : 293224

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، در آخرین روز از هفتمین نمایشگاه بین‎المللی نوآوری و فناوری (inotex2018)، تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری پردیس و پارک WPT لهستان با هدف گسترش همکاری‌های مشترک به امضای طرفین رسید.
امین رضا خالقیان، مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فناوری پردیس، در رابطه با این تفاهم‌نامه گفت: «پارک WPT یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین پارک‌های لهستان است که به لحاظ نوع فعالیت شباهت بسیاری با پارک فناوری پردیس دارد و همین شباهت می‎تواند در برقراری ارتباط بین شرکت‌های ایرانی و لهستانی بسیار موثر باشد به ویژه این که به دلیل حضور لهستان در اتحادیه اروپا می‎توانیم از این طریق با سایر کشورهای اروپایی نیز ارتباط برقرار کنیم».
به گفته خالقیان، این تفاهم‌نامه بلندمدت که برای پنج سال اعتبار دارد زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده‌ای در حوزه فناوری است و حاصل یک سال بررسی و تحقیق و مذاکره مداوم است.
هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه پنج ساله، تبادل فناوری بین شرکت‌های ایرانی و شرکت‌های لهستانی و راه‌اندازی پروژه‌های مشترک و تاسیس شرکت‌های همکار است. یکی دیگر از اهداف این تفاهم‌نامه استفاده هر دو پارک فناوری ایران و لهستان از تجربیات یکدیگر و کشف فرصت‌های تازه برای همکاری است.
خالقیان در ادامه توضیح داد: «قصد داریم رویدادهای مشترکی را با پارک فناوری لهستان در آینده پایه‌ریزی کنیم و بر اساس آن بتوانیم در حیطه بین‌المللی از پتانسیل‌های موجود در حوزه فناوری و نوآوری و ارتباط با دیگر کشورها بهره‌مند شویم».
یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت‌های ایرانی و لهستانی است. خالقیان در این باره توضیح داد: «ما امیدواریم که در سال‌های آینده برخی از شرکت‌های ایرانی بتوانند دفاتر فروش و همکاری مشترک خود را در لهستان تاسیس کنند. از دیگر دستاوردهای این تفاهم‌نامه انتقال دانش و تجربه بین این دو کشور خواهد بود. ما سعی داریم برند ایران را به ‌عنوان کشوری که در برخی از حوزه‌های فناوری صاحب عنوان است به دنیا بشناسانیم و از هجمه تبلیغاتی که در مجامع بین‌المللی علیه ایران شکل گرفته است؛ بکاهیم».
وی معتقد است: «بسیاری از شرکت‌های خارجی علاقه‌مند به همکاری با ایران هستند اما در این شرایط که موانعی از سوی آمریکا برای کشورهای اروپایی شکل گرفته است ما همچنان سعی داریم با شرکت‌هایی که مایل به همکاری و استقاده از این پتانسیل هستند ارتباط برقرار کنیم».


خالقیان ادامه داد: «طی مذاکرات لهستانی‌ها همواره از وجود جوانان نخبه و با استعداد ایرانی تعجب کرده‌اند زیرا در کشورهای دیگر این شوق و این استعداد کمتر دیده می‌شود و این خود یک سرمایه عظیم برای ماست».
هیات اعزام شده از سوی پارک فناوری لهستان نیز فرصت همکاری با ایران را غنیمت دانسته است و امیدوار هستند بتوانند در قالب این همکاری به یک سود دو سویه دست پیدا کنند.
هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری که از 14 تا 16 تیرماه در نمایشگاه تخصصی شهرداری تهران برگزار شده است میزبان تعدادی از پارک‌های فناوری خارجی است که با هدف معرفی دستاوردهای دانشمندان و استارتاپ‌های ایرانی و انتقال دانش به این نمایشگاه دعوت شده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب