دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سپانلو در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

امیدبخشی از طریق انعکاس موفقیت‌های علمی در «طلوع»

مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما، امیدبخشی از طریق انعکاس موفقیت‌های علمی را از جمله سیاست‌های برنامه‌سازی «طلوع» است.
کد خبر : 291448

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، شبکه چهار سیما به دنبال تولید و پخش برنامه صبحگاهی خود به سراغ برنامه «طلوع» رفت و توانست با این برنامه و پرداختن به موضوعات علمی روز جامعه، گام جدیدی را در این حوزه بردارد.


سری جدید برنامه صبحگاهی «طلوع» از روز شنبه و با رویکرد و سیاست‌های جدید شبکه چهار سیما روی آنتن رفت که در این زمینه با ندا سپانلو، مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما گفت‌وگو کردیم.


مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، از تولید و پخش سری جدید برنامه «طلوع» ‌خبر داد و گفت: این برنامه از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 صبح به مدت ۷۵ دقیقه با اجرای مهسا ملک مرزبان و شهریار ربانی پخش می‌شود.


وی با اشاره به اینکه برنامه «طلوع» نهمین سال فعالیت خود در این شبکه را پشت سر می‌گذارد، افزود: شبکه چهار سیما از سال ۱۳۸۹، برنامه صبحگاهی «طلوع» را که پیش از آن در این شبکه وجود نداشت، راه‌اندازی کرد. پخش این برنامه طی این ۹ سال، کاملاً مستمر نبوده و بنا به اقتضائاتی یکی دو ماه متوقف شده بود و با حال و هوا و طراحی جدید، مجدداً پخش آن از روز شنبه 9 تیرماه از سر گرفته شد.


سپانلو درباره سری جدید برنامه تصریح کرد: برای طراحی سری جدید برنامه از دو ماه پیش، جلسات متعدد اتاق فکر برگزار شد که معینی‌پور مدیر شبکه در تعدادی از این جلسات حضور داشته است؛ در این جلسات تلاش کردیم ضمن اینکه مأموریت‌های شبکه چهار و گروه دانش را در طراحی برنامه لحاظ می‌کنیم، به خواسته‌ها و مطالبات بینندگان شبکه چهار هم توجه ویژه داشته باشیم. به این ترتیب طراحی اولیه برنامه صورت گرفت تا هم به لحاظ محتوا و هم فرم جذاب‌تر و پرنشاط‌‌ تر باشد و طیف گسترده‌تری از مخاطبان را جذب کند.


وی با بیان اینکه آیتم‌های متنوع‌تری در سری جدید برنامه درنظر گرفتیم، گفت: آیتم‌های این برنامه شامل گشتاور، بیدارباش، میز صبحانه، جیب، بشنو ولی باور نکن و آیتم‌های متنوع دیگری است که توسط اتاق فکر و به ویژه سردبیران این برنامه حسین خسروی و میترا افضلی طراحی و تولید شده است.


به گفته مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما، در فصل جدید «طلوع»، عمومی‌سازی علم، ارتقای سطح زندگی مردم از طریق مجهز کردن عامه مخاطبان به ابزار تفکر علمی، ایجاد فضای نشاط روزانه، تندرستی و امیدآفرینی رویکرد اصلی این برنامه است که تحلیل رویدادها با محوریت علم و تعمیق قدرت تفکر مخاطب و امیدبخشی از طریق انعکاس موفقیت‌های علمی و به‌ویژه فناوری نیز در دستور کار این فصل «طلوع» قرار دارد.


سپانلو اضافه کرد: علاوه بر این برای تنوع دادن به لوکیشن برنامه، سری جدید «طلوع» از برج میلاد تهران پخش می‌شود و علی خسروی تهیه‌کننده برنامه زحمات بسیاری برای تولید این برنامه کشیده است.


وی خاطرنشان کرد: طلوع از سال گذشته از وجود خبرنگاران علمی ثابتی بهره می‌برد که هر یک بر حوزه مشخصی از دانش متمرکز هستند؛ خانم‌ها نازلی خرامان، نسیم خشنودی، کیانا فرهی و یگانه میرآفتاب و آقای امیرمحسن مهمانچی خبرنگاران برنامه صبحگاهی «طلوع» هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب