هزینه انتخاب رشته در پایگاههای شهر تهران یک پنجم مراکز غیر دولتی است
مسعود ثقفی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا هدف از ایجاد پایگاه های مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری توسط آموزش و پرورش را جلوگیری از اغواگری مراکز غیرعلمی و همچنین کمک به داوطلبان در انتخاب رشته و هدایت آنان در راستای کسب موفقیتهای تحصیلی عنوان کرد و گفت: تمامی پایگاههای مشاوره انتخاب رشته کنکور در 19 منطقه آموزش و پرورش شهر تهران همراه با آدرس و شماره تلفن بر روی پایگاه اطلاعرسانی آموزش و پرورش شهر تهران به نشانی www.tehranedu.ir قرار گرفته است.
وی با اشاره به حضور مشاوران متخصص در پایگاههای انتخاب رشته کنکور شهر تهران افزود: این مشاوران در طول سال به طور مستقیم با دانشآموز و خانواده او مرتبط بوده و به ویژگیهای فردی و اجتماعی داوطلبان آشنایی دارند بنابراین بهتر میتوانند در تعیین اولویت های رشته شهرها به داوطلب کمک کنند.
رئیس اداره روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: هزینه ارائه مشاوره به داوطلبان در پایگاههای انتخاب رشته کنکور شهر تهران یک پنجم آموزشگاهها و مراکز غیردولتی است.
ثقفی به خانوادهها توصیه کرد برای مشاوره و انتخاب رشته فرزندان خود به این پایگاه ها مراجعه کرده و با پرداخت هزینههای گزاف، فریب مراکز غیرمجاز انتخاب رشته را نخورند.
وی علاقه، شناخت، توانایی علمی، توان اقتصادی خانوادهها، امکانات مراکز آموزشی، آینده شغلی، هدف داوطلب، سهمیه پذیرش، آزادی عمل را از جمله عوامل موثر در انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه دانست و گفت: امسال داوطلبان مجازند 150 رشته از میان رشتههای با آزمون یا بدون آزمون را انتخاب و در نمونه برگ انتخاب رشته درج کنند.
ثقفی همچنین از اعلام فهرست 40 پایگاه مشاوره و هدایت تحصیلی ویژه دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر تهران خبر داد و گفت: اسامی و نشانی این پایگاهها در سایت آموزش و پرورش شهر تهران قرار داده شده و خانوادهها و دانش آموزان روزهای دوشنبه و پنجشنبه میتوانند به این پایگاهها مراجعه کنند.
رئیس اداره روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: خدمات راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان دختر و پسر دوره متوسطه به صورت رایگان با حضور مشاوران توانمند و مجرب آشنا به فرایند هدایت تحصیلی و انتخاب رشته که دورههای ویژه انتخاب رشته را در کلاسهای تخصصی گذراندهاند، در این پایگاهها انجام میشود.
وی ادامه داد: این مشاوران روند انتخاب رشته و آگاهیرسانی در خصوص شرایط ورود به رشتهها و بررسی علایق دانش آموزان را با شیوههای علمی مبتنی بر آزمونهای سه گانه مشاورهای (استعداد، رغبت و سلامت روان) انجام میدهند.
ثقفی گفت: در این پایگاهها خدمات مشاوره مشاوره و هدایت تحصیلی بر اساس عوامل چهارگانه مؤثر در انتخاب رشته دوره متوسطه از جمله علاقه، استعداد و توانایی، خودپنداره(هماهنگی بین رشته تحصیلی، زمینههای تحصیلی و شغلی با شخصیت فرد)، امکانات، شرایط اجتماعی و بازار کار به دانش آموزان و خانوادههای آنان ارائه میشود.
انتهای پیام/