دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 ارديبهشت 1397 - 10:22
به میزبانی واحد دولت آباد صورت گرفت؛

برگزاری نخستین دوره انتخابات مدیران گروه‌های آموزشی استان اصفهان

نخستین نشست مدیران گروه های آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور دبیر هیات امنا و رئیس این دانشگاه، سرپرست دبیرخانه هیات امنا، مسئول نهاد مقام معظم رهبری و امام جمعه مرکز شهرستان برخوار در واحد دولت‌آباد برگزار شد.
کد خبر : 277926

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در این نشست گفت: «مطابق با فرمایش امام راحل، شهید مطهری در طهارت روح، قوت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود. پذیرابودن نقد، بیان مفاهیم فلسفی با زبان گویا و عامه فهم، زمانه شناس بودن و انس با قرآن از دیگر خصوصیات بارز و روشن وی بوده است.»


احمد آذین با بیان اینکه 28 واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان همه یک خانواده بزرگ هستند ادامه داد: «نزدیک به 85000 دانشجو، 1589 عضو هیات علمی، 2050 کارمند و 3200 استاد حق التدریس همه اعضای یک خانواده بزرگ هستند. بنابراین روسا و اعضای هیات رئیسه واحدها باید از جزیره ای فکر کردن پرهیز کنند.»



وی با تاکید بر لزوم همافزایی واحدها، تسریع در تصمیم گیری ها و بهینه سازی شرایط تصریح کرد: «طرح ناحیه بندی استان به صورت نواحی شمال، جنوب، شرق و غرب انجام گرفت که روسا و اعضای هیات رئیسه این نواحی جلساتی را با یکدیگر برگزار کرده اند که این جلسات باید ادامه دار باشد. مطالعاتی نیز در واحدها در خصوص شناسایی ظرفیت ها و قطب بندی واحدهای استان در حال انجام است.»


آذین با عملیاتی شدن طرح تعاون و لزوم پیاده سازی دقیق آن ادامه داد :«نشست مدیران گروه های آموزشی واحدهای استان در راستای هدف خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است. معتقدم خرد جمعی گره گشای بسیاری از مشکلات پیش رو خواهد بود.»


وی طرح های برون دانشگاهی، جذب درآمد و سهم هیات علمی در درآمدزایی دانشگاه ها را از دیگر برنامه های مهم استان برشمرد.



مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم با اشاره به تاثیرگذاری اساتید بر دانشجویان تصریح کرد: «یک حرکت و یا یک کلام استاد می تواند تاثیر بسیار زیادی بر یک دانشجو بگذارد. اساتید نمونه علاوه بر استاد بودن، شاگرد پرور نیز بوده اند. اساتید نمونه نفوذ تربیتی بالایی بر دانشجویان دارند. بنابراین همه باید بکوشیم تا شاگرد پرور باشیم.»


حجت الاسلام حسینعلی حیدری با بیان لزوم برگزاری کارگاه ها و جلسات توجیهی در جهت توانمندسازی اساتید، فعال تر شدن سیستم ارزشیابی، لزوم حفظ روحیه نشاط، دوری از برگزاری کلاس های مختلط و عدم تداخل زمان کلاس ها با وقت نماز را از موارد ضروری مورد توجه معاونان آموزشی و مدیران گروه ها دانست.



سرپرست دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز با اشاره به نخستین دوره این انتخابات در کشور گفت :«اکنون به نقطه ای رسیده ایم که باید همه ظرفیت هایمان را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و کلان و آینده نگر فکر کنیم.»


پیام نجفی شناسایی ظرفیت های خالی، درون زا کردن راهنمایی پایان نامه ها، دوره های کوتاه مدت تخصصی، امتحان جامع استانی، بهبود فعالیت های پژوهشی، ارتباط تخصصی با صنایع، برنامه ریزی برای به اشتراک گذاری ظرفیت ها، کمک به آمایش بهتر رشته ها، شناسایی ظرفیت های علمی و اجرایی، افزایش توان گروه ها و افزایش راندمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها را از اهداف تشکیل گروه های استانی عنوان کرد.


سیدمحمد کاظمی رئیس واحد دولت آباد هم پس از معرفی اجمالی این واحد گفت: «با تلاش های شبانه روزی در استان طرح تعاون، ناحیه بندی، قطب بندی و دیگر موضوعات محوری به مرحله انجام رسیده است و امیدوارم با همکاری و همدلی همه عزیزان این طرح های بسیار مهم، بازدهی مطلوب و لازم را داشته باشد.»


حجت الاسلام و المسلمین محمودآبادی امام جمعه مرکز شهرستان برخوار و مسعود فولادی رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان از دیگر سخنرانان این نشست بودند.


در پایان انتخابات مدیران گروه های آموزشی استان با حضور معاونین آموزشی و مدیران گروه های آموزشی واحدها در گروه های 15 گانه برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب