دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1397 - 15:55
سجاد انوشیروانی:

وزنه‌برداران کتک سوء مدیریت فدراسیون نشین‌ها را می‌خوردند

مربی اسبق تیم ملی وزنه‌برداری معتقد است وزنه‌برداران کشورمان کتک سوء مدیریت فدراسیون‌نیشین‌ها را می‌خوردند و آینده ورزشی خود را از دست داده‌اند.
کد خبر : 273656

سجاد انوشیروانی مربی اسبق تیم ملی وزنه‌برداری ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا درباره کاهش سهمیه وزنه‌برداری ایران در المپیک توکیو گفت: «‌متاسفانه اتفاق تلخی برای وزنه‌برداری ایران افتاد. در المپیک ریو با 5 وزنه بردار شرکت کردیم که صاحب دو مدال ارزشمند طلا شدیم و حالا با کاهش سهمیه معلوم نیست وضعیت مدال آوری در وزنه برداری ایران در المپیک توکیو به چه صورت باشد. در هر حال به نظرم موضوع حساسی است و مسئولان ورزش نباید دست روی دست بزارند و رایزنی و مذاکرات را آغاز کنند تا بیشتر از این ورزش ایران آسیب نبیند.»


وی ادامه داد: «البته این اتفاق تنها مختص به ایران نیست و قانونی است برای تنبیه برخی کشورها که در راه مبارزه با دوپینگ جدیت لازم را به خرج ندادند و از همین روی IOC هم بر روی این کشور‌ها حساس شد که در ابتدا که قصد حذف وزنه برداری از المپیک را داشتند اما در نهایت با تلاش های فدراسیون جهانی وزنه برداری تصمیم گرفته شد که برای این رشته برنامه هایی تدوین کنند و در یک شرایط ایده آل آن را قرار دهند که یکی از آنها هم همین کاهش سهمیه المپیک بود.»


انوشیروانی ادامه داد: «‌سال گذشته 9 کشور از مسابقات جهانی محروم شدند و امسال هم در نهایت به کاهش سهمیه‌ها منجر شد. متاسفانه ورزش ما بیشتر از همیشه آسیب می‌بیند چرا که کرسی‌های جهانی را از دست داده‌ایم و در این بین وزنه‌برداری از همه بیشتر آسیب دیده است. البته غیر از آن ما از یک ناحیه دیگر هم در وزنه‌برداری آسیب دیده‌ایم و آن این است که بزرگان این رشته خارج از گود هستند و نمی توانند از اعتبار خود برای این رشته استفاده کند.‌متاسفانه سیاست غلط در تعامل با فدراسیون جهانی هم باعث شد خللی در کار ایجاد شود.‌ما انتظار داشتیم مرادی که سال‌ها دبیرکل کنفدراسیون آسیا بوده سیاست بهتری در مقابله با فدراسیون جهانی اتخاذ می کرد و در انتخابات رودروی تاماش آیان قرار نمی‌گرفت تا حداقل ما کرسی‌ای در فدراسیون جهانی داشته باشیم. متاسفانه در نهایت این سیاست غلط باعث شد تا ما کرسی در جهان نداشته باشیم و به طبع در مقابل تصمیمات گرفته شده هم نمی توانیم دفاعیاز خود کنیم.»


سرمربی اسبق تیم‌ملی وزنه‌برداری ایران در ادامه عنوان کرد: «متاسفانه وزنه برداری شرایط خوبی ندارد و ما تنها با حفظ تیم‌های ملی ظاهر را حفظ کرده‌ایم در حالی که باید با یک سیاست بلندمدت و مناسب با دنیا و فدراسیون جهانی کار می‌کردیم نه اینکه فقط به دنبال مدال و نتیجه باشیم و ناشیانه با آنها روبه رو شویم. در حال حاضر این اتفاق شوک بدی به وزنه برداران داده است و امیدوارم چاره ای بیاندیشند که حداقل وزنه برداران ما بیشتر از این آسیب نبینند. متاسفانه وزنه برداران ما کتک سومدیریت ها را خوردند و آینده خودشان را از دست داده‌اند.»


وی در واکنش به اینکه نمایندگان ایران قرار است به ازبکستان بروند و در این مورد جلسه بگذارند؛ گفت:« این تصمیم در سطح جهان اتفاق افتاده است و در آسیا کمیته‌ای برگزار شود سودی ندارد و در تصمیم های کمیته بین المللی المپیک تاثیری نخواهد داشت. در هر حال امیدوارم فقط این قهرمانان ما که رکوردهای خود را افزایش دادند و از همین حالا به فکر المپیک هستند ناامید نشوند و با رایزنی و مذاکره این موضوع را حل و فصل کنند و از این بحران عبور کنیم.»


انوشیروانی در پایان در واکنش به اینکه مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری اعلام کرده به این موضوع اعتراض خواهند کرد، گفت:« امیدوارم این اتفاق بیافتد البته ما سال ها دیدیدیم که فدراسیون در مورد برخی مسائل خواسته اعتراض کند اما اتفاقی نیفتاده است در هر حال همانطور که گفتم امیدوارم اتفاقی بیافتد که برای وزنه برداران ایران ختم به خیر شود،البته با این شرایط وضعیت برای کادرفنی هم سخت است چرا که ما بزرگان زیادی در عرصه وزنه برداری داریم که هر کدام در وزن خود مدعی هستند و اختصاص دادن دو سهمیه برای وزنه برداران و انتخاب آنها کار سختی است. از طرفی دو سهمیه بانوان هم فکر نمی کنم تا دو سال آینده محقق شود چرا که وزنه برداری بانوان نوپاست و زمان می برد تا آنها به سهمیه المپیک برسند و راه طولانی در پیش دارند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب