سامانههای جامع آموزشی و خریدهای دانشگاه آزاد اسلامی به زودی راهاندازی میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هجدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اهواز برگزار شد.
دکتر فرهاد رهبر در این جلسه استان خوزستان را دیار شهیدپرور و مقاوم خواند و گفت: این استان با توانمندی ها و ظرفیت های بالای خود می تواند افتخارات زیادی را نصیب کشور کند.
وی با اشاره به میزان درآمد غیرشهریه ای اقتصاد دانش بنیان استان خوزستان و عدم تحقق آن در سال های قبل، تصریح کرد: درآمد اقتصاد دانش بنیان استان خوزستان از 3/2 میلیارد تومان در سال گذشته باید به 16 میلیارد تومان افزایش پیدا کند که برای تحقق آن باید این بودجه به نسبت بین واحدهای دانشگاهی استان تقسیم شود.
رهبر با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای استان خوزستان در زمینههای مختلف نفت، کشاورزی، صنعت، صادرات و ... اظهار کرد: استادان دانشگاهها با استفاده از این ظرفیتها و برنامهریزی، علاوه بر درآمدزایی به رفع مشکلاتی از قبیل بیکاری، فقر و معضلات اجتماعی کمک کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه 40 درصد از درآمد دانشگاههای معتبر جهان از محل فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی حاصل می شود، افزود: فعالیت های پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی کمتر از شش دهم درصد است که نیازمند برنامه ریزی برای تحقق بیش از 40 درصدی است.
وی همچنین کیفیسازی آموزش و پژوهش را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه ها در طول سه یا چهار سال، فعالیت های پژوهشی و پایان نامه ها را به سمت گرنتسازی سوق دهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خواستار استفاده از خبرگان و متخصصان حرفهای برای تحول در درآمدهای غیرشهریهای شد و افزود: با برنامه ریزی عملیاتی و گسترش شرکتهای دانشبنیان و استفاده از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی می توان کاری کرد که دانشجویان و استادان درآمدزایی داشته باشند.
وی در ادامه برگزاری دورههای آموزشهای مهارتی و کاربردی تخصصی و کوتاهمدت براساس نیاز و اولویتهای منطقه را از راههای درآمدزایی واحدهای دانشگاهی عنوان کرد.
رهبر تهیه اطلس آزمایشگاهها و کارگاههای واحدهای دانشگاهی استان خوزستان را خواستار شد و گفت: استانداردسازی تجهیزات، وسایل آزمایشگاهها و کارگاهها برای استفاده سازمانها و شرکتهای مختلف در راس برنامههای واحدهای دانشگاهی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کوچکسازی و چابکسازی را از اولویتهای مهم دانشگاه دانست و افزود: به زودی سامانه سپاری شامل سامانه های جامع آموزشی و خریدهای دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی و عملیاتی میشود.
دکتر فرجالله براتی دبیر هیات امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در این نشست با اشاره به اینکه در این استان 15 واحد دانشگاهی و یک مرکز آموزشی فعالیت دارند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان دارای 73 هزار و 836 دانشجو، یک هزار و 646 نفر عضو هیات علمی و دو هزار و 459 نفر کارمند است.
براتی تعداد دانشگاهها و مراکز آموزشی در استان خوزستان را 91 مرکز خواند و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی 17 درصد آموزش عالی در خوزستان را بر عهده دارد.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان به تصویب 12 طرح اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری در واحدهای دانشگاهی در این استان اشاره کرد و افزود: به زودی این طرح ها که نقش مهمی در رفع معضلات استان دارند، وارد مرحله اجرایی و عملیاتی خواهد شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان امکانات و تجهیزات واحدهای دانشگاهی این استان را مورد توجه قرار داد و گفت: چهار واحد دانشگاهی آبادان، باغملک، شوشتر و مسجد سلیمان به عنوان واحدهای دانشگاهی در زمینه گردشگری تعیین شدهاند.
اصلاح ساختار سازمانی واحدهای دانشگاهی، تصویب بودجه سال 1397 واحدهای دانشگاهی و همچنین تعیین اعضای کمیسیون های دائمی و کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیات امنای استان خوزستان از مصوبات هجدهمین جلسه هیات امنای استان خوزستان بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه اعضای دبیرخانه هیات امنای خوزستان با حضور در یادمان دو شهید گمنام واحد اهواز با نثار گل و غبارروبی، با آرمانهای والای شهیدان تجدید میثاق کردند.
انتهای پیام/