سیستم آموزشی کشور ثروتآفرینی نمیکند/ سیاسیون اجازه دهند گفتمان فرهنگ و علم در کنار هم بنشینند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وزیر بهداشت در آیین تقدیر از دانشجویان نمونه سراسر کشور اظهار داشت: هر جامعهای نیازمند توجه به علم و فرهنگ است و برای انسجام در این حوزه نیازمند گفتوگو هستیم. گفتمان فرهنگی وارد جامعه دانشگاهی شده تا در کنار علم به کار گرفته شود. در هر جا که در کنار علم، فرهنگ وجود نداشت باعث بدبختی و بیچارگی شد و این را در دورههای قبل مشاهده کردیم. حالا خوشحالیم که دانشگاههای ما به این مهم توجه دارند. البته اگر سیاسیون بگذارند و این کسانی که همیشه به چشم طمع به این معدن علم و نوآوری و پیشرفت نگاه کاسبکارانه داشتند. به نظر من نیاز به آموزش و پژوهش مثل نیاز به آب است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مطمئنم دانشجویان ما باور دارند که هنوز اول راهند اما نمونه بودن در این است که چقدر برای ایران و مردم این کشور اثرگذار هستید و چقدر میتوانید برای این مردم آسایش، رفاه و غرور بیافرینید.
وی با اشاره به اینکه ما ایرانیان میراث گرانقدری از گذشتگان خود داریم تصریح کرد: باید برای پاسداری از آن شبانهروز کار کنیم و اثرگذار باشیم.
قاضیزاده هاشمی در جواب یکی از دانشجویان برای زمینهسازی استخدامهای دولتی گفت: یکی از بدبختیهای کشور ما این است که همه نگاهمان اینطور است که دولت کی استخدام میکند؟ حتی قبل از انقلاب کسانی که احساس میکردند نمونه میشوند بخش خصوصی میآمد و از همان دوران دانشجویی با آنها قرارداد میبستند. شما نمونه هستید برای اینکه کارهای سخت را به سرانجام برسانید. البته وظیفه دولت و دولتها بسترسازی برای رونق بخشخصوصی است تا آنها هم زمینه را برای اشتغال فراهم کنند.
وزیر بهداشت بر اینکه آموزش کشور باید تغییر پیدا کند، تاکید کرد و گفت: مدل آموزش ما آنطور نیست که تعداد دانشگاههای ما بتوانند ثروتآفرینی کنند. امیدوارم به آنچه که امروز به دست آوردهاید قانع نباشید. از خدا بخواهید و خودتان به خودتان اعتماد داشته باشید و باور کنید که میتوانید بهترینها را برای کشور و مردممان میآفرینید.
انتهای پیام/