دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 اسفند 1396 - 14:07
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره):

۱۴۰ هزار مددجوی روستایی بیمه اجتماعی می‌شوند

رئیس کمیته امداد گفت: ۱۴۰ هزار مددجوی سرپرست خانوار روستایی و عشایر کمیته امداد که به مرحله خودکفایی رسیدند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بهره‌مند می‌شوند.
کد خبر : 265960

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی(ره)، سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه همکاری میان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با هدف توسعه خدمات بیمه‌ای برای اقشار آسیب‌پذیر امضا شده است، گفت: خدمات کمیته امداد به مددجویان بسیار بالاتر از خدمات سایر نهادهای حمایتی است به طوری که در ابتدای انقلاب اسلامی فقط تامین معیشت نیازمندان انجام می‌شد اما اکنون پس از گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب این خدمات به ۱۸ نوع رسیده است.


وی با بیان اینکه اگر خدمات بیمه در کشور گسترش یابد تعداد زیادی از افراد تحت حمایت کمیته امداد از چرخه حمایتی این نهاد خارج می‌شوند، افزود: هم اکنون ۲۶۰ هزار مددجوی روستایی شرایط دریافت بیمه مورد نظر را دارند اما بر اساس این تفاهم‌نامه ۱۴۰ هزار مددجوی سرپرست خانوار روستایی و عشایر کمیته امداد که به مرحله خودکفایی رسیدند از مزایای این صندوق بهره‌مند می‌شوند.


فتاح مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را شامل پیری و بازنشستگی، از کار افتادگی، برخورداری بازماندگان واجد شرایط از مستمری متوفی و نقل و انتقال سوابق بیمه شدگان به سایر صندوق‌ها و بالعکس اعلام کرد.


وی افزود: بیمه شدگان این طرح اگر بنا به ضرورت از روستا به شهر مهاجرت کنند، تا زمانی که مشمول سایر صندوق‌های بازنشستگی نشده باشند و پرداخت حق بیمه آنها ادامه داشته باشد، می‌توانند از مزایا بیمه صندوق استفاد کنند.


رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه سال ۸۶ نیز تفاهم‌نامه‌ای میان کمیته امداد و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر امضا شده بود، اظهار کرد: امروز تفاهم‌نامه سابق با مزایا بیشتر بهبود یافته است به طوری‌که خروج مددجویان از چرخه حمایتی کمیته امداد و ورود آنها به چتر حمایتی بیمه اجتماعی را تشدید می‌کند.


وی سهم این نهاد از پرداخت حق بیمه مددجویان را در این تفاهم‌نامه سه میلیارد تومان و سهم دولت را شش میلیارد تومان اعلام کرد و تاکیدکرد: جامعه هدف کمیته امداد در این زمینه هیچ‌گونه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند.


محمدرضا مهدوی واعظ، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نیز با اعلام اینکه در صورت توانمند شدن سایر مددجویان روستایی امکان الحاق آنها فراهم است گفت: همچنین پیش‌بینی شده است اگر مددجویی تمایل داشته باشد می‌تواند حق سرانه بیمه خود را پرداخت کند و در مقابل صندوق نیز متعهد می‌شود دو برابر حق سرانه این افراد را از طریق کمک‌های دولتی تامین اعتبار کند.


وی این تفاهم‌نامه را گامی مهم در توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد دانست و افزود: تلاش ما این است که منابع دولتی در بیمه‌های پایه متمرکز بر همه افراد جامعه هدف باشد به طوری که از شش میلیون خانوار روستایی حداقل یک نفر دارای بیمه پایه باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب