مدل فعالیت دختران در تشکلها استخراج شود/ لزوم تبیین نقش تشکلهای دانشجویی در سند اسلامی شدن دانشگاهها
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مونس سیاح معاون پژوهشی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده در اولین نشست شورای سیاستگذاری تشکلهای دانشگاهیان گفت: تشکلهای دانشجویی در برگزاری مراسمشان به دنبال چهرههای تلویزیونی هستند، از اینرو هماهنگ کردن با این چهرهها دشوار است. در صورتی که در هر استان و شهر اساتید قوی کم نیستند که دانشجویان آنها را به همایشهای خود دعوت کنند.
وی ادامه داد: کسانی مانند دکتر ازغدی بسیار تولید محتوا کردهاند ولی متاسفانه تشکلهای دانشجویی به این تولید محتواها تسلط ندارند و آنها را استخراج نمیکنند و در نهایت در برگزاری مراسماتشان همگی به دنبال این هستند که مثلا آقای پناهیان را به مراسم خود دعوت کنند.
معاون پژوهشی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده ادامه داد: وقتی از هر یک از تشکلها کاری انجام میشود، دیگران باید حمایت کنند نه اینکه هر کس منتظر باشد و فقط تماشا کند که دیگری چه کار میکند.
وی همچنین بر بصیرتافزایی تاکید کرد و گفت: باید مدل فعالیت خانمها استخراج شود. متاسفانه این سوء تفاهم وجود دارد که هر کاری که پسران انجام میدهند، دختران نیز باید آن را انجام دهند در صورتی که این گونه نیست و این دو با یکدیگر تفاوت دارند. همچنین تشکلهای دختران انقلابی باید با تشکلهای دختران سکولار متفاوت باشند. در تشکلهای دختران انقلابی باید فعالیتهای اجتماعی اعتقادی دختران بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
سیاح همچنین به سند اسلامی شدن دانشگاهها تاکید کرد و گفت: در ذیل این سند باید نقش تشکلهای دانشجویی نیز استخراج شود.
وی همچنین خواستار مطالبات به موقع دانشجویان شد و ادامه داد: توقع رهبری هم همین است. متاسفانه ما عکسالعملهای مناسب در برهههای خاص نمیبینیم و این امر را به خاطر تاثیر فعالیت آقایان بر خانمها میدانیم، مثلا در موضوع ورود زنان به ورزشگاهها کدام تشکل حرف عالمانه و علمی زد؟ متاسفانه هستههای مطالعاتی ضعیف است و به موقع واکنشهای مناسب دیده نمیشود.
انتهای پیام/