فعالیت 2هزار استاد در شورای بررسی متون و نقد کتب علومانسانی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر قبادی در جشنواره ملی نقد متون و کتب علوم انسانی که از صبح امروز با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر اشرف بروجردی معاون رئیسجمهوری و رئیس کتابخانه ملی و رئیس فرهنگستان علوم در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی آغاز به کار کرده است، گفت: امروز انسجام تشکیلاتی و حضور در ساختار گروههای مختلف دانشگاهها، شورای بررسی متون و نقد کتب علوم انسانی را به ساحت سرمایه اجتماعی انتقال داده است.
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه داد: این شورا در سال 74 بر اثر نیاز جدی به نقد متون علوم انسانی دانشگاهی شکل گرفته است و اکنون با عضویت 2 هزار استاد کشور به یک شبکه نخبگانی عظیم تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: برندهشدن مجله شورا با عنوان «پژوهشنامه انتقادی» در جشنواره بینالمللی فارابی، برنده شدن چهار مقاله از اعضای شورا در جشنوراه نقد وزارت ارشاد، داشتن ماهیانه حداقل 4 کتاب انتقادی علوم انسانی و ... نمونههایی از موفقیت این شورا از دید مسئولان و عموم جامعه است.
قبادی گفت: پژوهشگاه علوم انسانی با 51 سال سابقه، 14 پژوهشکده، 2 مرکز علمی فرهنگی، 107 عضو هیات علمی برگزیده و در پیش گرفتن مسیر به ثمر رسیدن طرح اعتلای علوم انسانی و با صعود 250 رتبهای در رتبهبندی وبومتریک و تولید علم در فضای مجازی و رابط میان انجمنهای علمی خوشبختامه توانسته است این جشنواره را برگزار کند که در واقع با هدف بازبینی و افزایش مشارکت و بهرهوری بیشتر در این زمینه برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در اسفند ماه امسال پژوهشگاه نخستین جشنواره قدردانی از رسالههای دانشجویی در زمینه تولید اشتغال را برگزار میکند.
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با بیان اینکه باید در حل مسائل جامعه کارآمد باشیم گفت: من از وزیر علوم تقاضا دارم مشخصا ماموریت مطالعات در باب خلق ظرفیتهای کارآفرینی، مهارتآموزی و اشتغالزایی در متون درسی دانشگاهها را به پژوهشگاهها واگذار کنند تا با همکاهنگی شورای عالی برنامهریزی و سایر نهادها گامی مهم در راستای تحقق برنامه ششم توسعه برداشته شود.
انتهای پیام/