دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1394 - 16:00
در هشتمین جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی تصویب شد؛

راه‌اندازی شرکت‌ دانش‌بنیان در واحدهای بیرجند و قائنات/ طراحی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در واحد فردوس

راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان سیستم ها و شبکه‌های هوشمند و اتوماتیک، گیاهان دارویی و کشت زعفران در واحدهای بیرجند و قائنات در هشتمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی با حضور دکتر میرزاده مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
کد خبر : 23071

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تعیین تکلیف اراضی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی در خصوص صدور مالکیت قطعی به نام دانشگاه در هشتمین جلسه هیات امنای استان با حضور دکتر میرزاده مورد بررسی قرار گرفت.


همچنین تعیین تکلیف اراضی مازاد دانشگاه برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و یا تغییر کاربری آنها (تبدیل به احسن کردن)، بررسی و تصمیم گیری در مورد فعالیت سرمایه گذاری و دانش بنیان در سال 94، تصمیم گیری درباره فعالسازی پارک های علم و فناوری، تعیین تکلیف مراکز آموزشی که حداقل استانداردهای آموزشی را ندارند، از دیگر دستور جلسات هشتمین جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی بود.








در این جلسه، طراحی و اجرای سیستم مدیریت امنیت اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس تصویب شد

راه‌اندازی شرکت دانش بنیان برای کشت گیاهان دارویی و کشت زعفران در واحد قائنات با مشارکت این واحد پس از بحث و بررسی به تصویب اعضا رسید به طوری که واحد دانشگاهی 35 درصد در این طرح مشارکت داشته باشد.


تاسیس شرکت دانش بنیان سیستم ها و شبکه های هوشمند و اتوماتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با مشارکت استادان و دانشجویان از دیگر مصوبات جلسه بود.


در این جلسه، طراحی و اجرای سیستم مدیریت امنیت اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس هم تصویب شد.


یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در هشتمین جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی، درخواست اخذ مجوز برای جذب دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی بود که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این باره اظهار کرد: در هر استانی که استاد، آزمایشگاه و کارگاه مطابق با استانداردها وجود داشته باشد، از توسعه تحصیلات تکمیلی در آن جا استقبال می کنیم.


طرح بسته بندی میوه‌جات نیز از دیگر مواردی بود که مورد تصویب هشتمین جلسه هیات امنای استان خراسان جنوبی قرار گرفت.


میرزاده در این جلسه خواستار ارائه طرحی به منظور تقویت مرکز نهبندان در کمیسیون دائمی هیات امنا شد و گفت: واحدهای استان و سازمان مرکزی نیز باید برای توسعه این مرکز کمک کرده و رشته هایی متناسب با نیاز اقلیم در آن گسترش یابد.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: با تصمیم اعضا مقرر شد مرکز نهبندان همچنان به فعالیت خود ادامه داده و با توجه به اقلیم و جغرافیا و توانمندی‌هایش اثربخشی بیشتری داشته باشد.


وی گفت: خوشبختانه تمامی اراضی دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان جنوبی دارای سند است و بناداریم طرح های توسعه ای را در این استان اجرا کنیم.


میرزاده از واحدهای دانشگاهی خواست از اراضی دانشگاه برای راه اندازی شرکت های فناور آزاد(شفا) استفاده کنند. همچنین با توجه به اینکه استعدادهای زیادی در خراسان جنوبی از نظر کشاورزی و معدنی وجود دارد، طرح هایی را به منظور کاهش وابستگی به شهریه ها و افزایش درآمدزایی ارائه کنند.


وی با تاکید بر توسعه آموزش تحصیلات تکمیلی گفت: اکنون 8 رشته دکترای تخصصی و 61 رشته کارشناسی ارشد در این استان فعال است و ما بناداریم در مهر و بهمن 94 تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در این استان افزایش داده و امیدواریم واحدها با جذب اعضای هیات علمی و تامین فضا آموزشی مناسب همکاری لازم را با ما داشته باشند.


همچنین دکتر عبدالله زاده نماینده شهرستان طبس در سخنانی با بیان اینکه ارتقای علمی و توسعه دانشگاه موجب توسعه همه جانبه خواهد شد، گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در دوران کنونی از ورود به کشمکش های سیاسی دوری کرده است.


وی افزود: تمرکز زدایی اقدام مهمی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد و کار بسیار خوبی انجام گرفت.


نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی با استقبال از اجرای طرح تجمیع و استانی شدن دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امیدوارم تمرکز زدایی که در سطح استان به وجود آمده به سطح واحدها نیز برسد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب