دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 مرداد 1396 - 14:36

سفیر ایران در شورای امنیت: سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکا از عوامل مهم بی‌ثبانی منطقه است

سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در نیویورک روز گذشته (سه‌شنبه) در جلسه عمومی شورای امنیت که با عنوان «وضعیت خاورمیانه و موضوع فلسطین» برگزار شد شرکت و سخنرانی کرد.
کد خبر : 198132

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، اسحاق آل حبیب در ابتدای سخنان خود تاکید کرد اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی اسرائیل در مرکز همه بحران‌های خاورمیانه قرار دارد و هرگونه تلاشی برای تحریف واقعیت است.


آل حبیب گفت اشغالگری، تجاوزهای مکرر به حقوق فلسطینیان و کشورهای دیگر و سیاست‌های توسعه طلبانه در چند دهه گذشته ادامه داشته است و به‌خاطر حمایت‌های آشکار دولت جدید آمریکا از این رژیم افزایش یافته است.


وی افزود: «رژیم صهیونیستی که از سال 1948 تاکنون دست‌کم 14 بار همسایگان خود و دولت های منطقه را مورد تجاوز قرار داده است و همچنان به این رفتار خود و سرکوبی خشونت بار فلسطینیان در سایه حمایت آمریکا ادامه می دهد که بحران اخیر در بیت المقدس و ممانعت از ورود مسلمانان به مسجدالاقصی آخرین نمونه از این اقدامات غیرقانونی این رژیم است.»


سفیر کشورمان با اشاره به اینکه اسرائیل قطعنامه های متعدد شورای امنیت و سازمان ملل متحد را نقض کرده است و مدارک و شواهد بسیاری در ارتباط با سیاست های تجاوزکارانه، آپارتاید و جرایم جنگی از آن رژیم در گزارشهای سازمان ملل متحد وجود دارد گفت: «ادامه شهرک سازیهای غیر قانونی در سرزمین فلسطینیان نقض کنوانسیون چهارم ژنو و نمونه جنایت جنگی است. رویه این رژیم نشان می‌دهد که هیچگاه در پی صلح نبوده و مشارکت در مذاکرات را صرفا با هدف خرید زمان و ادامه سیاست تجاوز و توسعه طلبی دنبال کرده است.»


شورای امنیت در آخرین اقدام خود در این رابطه در تاریخ 3 دی 1395 قطعنامه 2334 را در مخالفت با شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی تصویب کرد . رژیم اسرائیل بلافاصله ضمن رد این قطعنامه اعلام داشت که شهرک سازی ها را ادامه و توسعه خواهد داد.


آل حبیب در بخشی دیگر در سخنان خود سیاست‌های ماجراجویانه و تجاوزکارانه آمریکا و از جمله سرازیر کردن سیل «سلاح‌های زیبا»ی آمریکایی به خاورمیانه را از جمله عوامل مهم بی ثباتی و بحران در منطقه توصیف کرد. آمریکا به بهانه های مختلف همانند وجود سلاح‌های کشتارجمعی به این منطقه‌ها لشکرکشی کرده است، ادعاهایی که هرگز به اثبات نرسید و در مقابل منجر به ایجاد زمینه های افراط گرایی و تقویت گروه‌های تروریستی مانند داعش شد. براستی شورای امنیت چه زمانی می خواهد به مسئولیت خود در قبال حامیان گروههای تروریستی مانند طالبان، القاعده، داعش و گروههای وابسته به آن عمل کند ؟ در یمن آمریکا و متحدینش در حال بمباران با بمب های خوشه ای هستند و ضمن محاصره این کشور جنگ زده حتی اجازه ارسال کمک های بشردوستانه را نمی دهند.


آل حبیب در پایان سخنان خود ضمن تبریک آزادی موصل از دست تروریست های داعش به دولت و ملت عراق گفت که این پیروزی روحیه مبارزه ضد تروریستی را نه تنها در عراق که در منطقه خاور میانه تقویت کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب