رفع نارسایی و تعویض دریچههای قلب بدون جراحی امکانپذیر شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن آترواسکلروز ایران، دکتر مسعود قاسمی در ارتباط با برگزاری نوزدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب و عروق، اظهار کرد: مجموعهای از فعالیتهای علمی، تحقیقاتی و پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق در این کنگره برنامه ریزی شده است.
وی افزود: ما بر اساس سیاست کلی برگزاری کنگرهها در انجمن اترواسکلروز ایران، 3 محور اصلی پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق، آخرین روشهای تشخیصی و بررسی آخرین روشهای آماری و درمانی و درمانهای تازه را در نوزدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب و عروق مورد بحث و گفتوگو قرار میدهیم.
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران اضافه کرد: تلاش میکنیم در این کنگره بالاترین حجم کیفی را از نظر برنامهریزی و طبقه بندی محتوایی داشته باشیم و برنامه ریزی لازم در این زمینه صورت گرفته و گزیدههایی مناسب از جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه قلب و عروق به خصوص موفقیتهای کشورمان خواهیم داشت.
قاسمی گفت: در حوزه پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق در دنیا تا حد قابل توجهی پیش رفتهایم و پیشگیری شامل مباحث خیلی پیچیده است که از ژنتیک شروع شده تا استفاده از برنامههای خانوادگی همچون ورزش مناسب، کیفیت زندگی و مسائل تخصصیتر برای کسانی که بیماری قلب و عروق دارند و در شرف حوادث قلبی و عروقی هستند و پیشگیری اولیه، ثانویه و ثالثیه را برای آنها پیشنهاد میکنیم.
رئیس نوزدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب و عروق افزود: مبحث دوم کنگره مربوط به روشهای تشخیصی به ویژه کم تهاجمی و غیر تهاجمی بوده و اینها روشهایی بوده که با بدن انسان سرکار ندارند و میتوان به صورت عکسبرداری یا روشهای معادل بدون ورود به بدن اطلاعات داخل بدن را به دست بیاوریم که در این زمینه میتوان از روش اکوکاردیوگرافی و استفاده از صوت یا سونوگرافیها در قلب استفاده کرد یا روشهای متنوع دیگری که در حوزه قلب و عروق راه یافته و در تمام مراحل درمانی و تشخیصی به ما کمک کرده است.
وی بیان کرد: روشهایی که با بدن سرکار دارد مثل آنژیوگرافیها و تکنیکهای معادل همچون عکسبرداری از داخل رگهای قلب با پیشرفتهای محسوسی که در دنیا پیدا کرده نیز در این گنگره مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: در مورد موضوعات تخصصی تقسیم بندی خاصی انجام شده و یک گروه از قسمت قلب و عروق تخصصی ما منعطف شده به روشهای بدون جراحی قلب باز که ما با این روش قادر هستیم در درمان بیماریهای قلبی و عروقی بدن نقش داشته باشیم.
قاسمی اضافه کرد: رفع تنگی عروق کرونر یا رفع تصلب شرائین قلب از دیگر محورهای کنگره است که در کشور ما نیز موفق بوده و امروز بیماران دچار انفارکتوس قلبی در بسیاری از مراکز درمانی کشور اگر در همان ساعات اولیه بروز این بیماری، مراجعه کنند در هر موقع از شبانه روز قادر هستیم اقدامات لازم را انجام و عامل تنگی را رفع سازیم این مساله نیز مورد گفتوگو در کنگره قرار خواهد گرفت.
وی عنوان کرد: روشهای بسیار مدرن درمان نارسایی و تنگی دریچه قلب بدون جراحی باز همچنین نصب دریچه آئورت بدون استفاده از جراحی مدنظر قرار گرفته و قادر هستیم طی سالهای اخیر در کشور با استفاده از یکی شریانها همچون شریان پا دریچهای را در قلب کار گذاریم حتی بدون استفاده از ورود به بدن از قفسه سینه که مساله بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: استفاده از روش اندوسکلار نیز در کنگره مطرح میشود که تعبیه رفع تنگیها و نارسایی و گشادی عروق بزرگ بدون جراحی در بدن است. همچنین در قسمت مربوط به الکتروفیزیولوژی یا درمان اختلالات ضربان قلب یا بهم خوردن ضربان قلب پیشرفت خوبی در کشور و دنیا حاصل شده است.
وی تصریح کرد: از رفع بیماریهایی که سبب اختلالات ریتم قلب میشود تا استفاده از انواع باتری قلبی، استفاده از برودت و حرارت و امواج صوت جهت رفع آریتمیها مورد بحث قرار خواهد گرفت. نارسایی قلب و درمانهای پیشرفته و استفاده از سلولهای بنیادی و جراحیهای خاص نیز در کنگره در پنلهای اختصاصی مطرح میشود. طب پیشگیری و پرستاری پیشرفته قلب نیز مد نظر قرار دارد.
رئیس نوزدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب و عروق گفت: اساتید به نام خارج از کشور اعم از ایرانی و خارجی نیز در حوزه های مختلف که برخی روشهای جراحی جدید به نام آنها ثبت شده امسال دعوت شده است
گفتنی است؛ نوزدهمین کنگره بین المللی تازههای قلب و عروق 21 تا 24 شهریور در مرکز همایشهای بین المللی برج میلاد با حضور صاحبنظران و اساتید این حوزه برگزار میشود.
انتهای پیام/