دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1396 - 15:28

واکنش رئیس قوه قضاییه به شهادت مرزبان در میرجاوه؛ اقدام تروریست‌ها بی‌پاسخ نخواهد ماند

رئیس قوه قضاییه با اشاره به شهادت مرزبان هنگ مرزی میرجاوه گفت: مسئولان تمام تلاش خود را برای ارتقای سطح امنیتی، نظامی و انتظامی مرزها به کار بگیرند تا کمتر شاهد چنین حوادثی باشیم اما به حامیان این تروریست‌ها هشدار می‌دهیم که این اقدام آنان بی‌پاسخ نخواهد ماند.
کد خبر : 176072

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی، با تبریک حلول ماه شعبان و اعیاد شریفه این ماه، ماه شعبان را طبق روایات مختلف، ماه پیامبراکرم(ص) توصیف کرد و گفت: نقل است که پیامبر فرمودند «شَعبَانُ شَهری رَحِمَ الله مَن اَعَانَنِی عَلَى شَهرِی». اگر کسی بتواند هر چه بهتر و خالص تر اعمال این ماه را به جای آورد مصداق کمک به پیامبر است. همچنین کمک به برادر مسلمان و مومن در این ماه و دعا ، مناجات و استغفار از دیگر مصادیق کمک به پیامبر در این ماه شریف است.


رئیس قوه قضاییه افزود: برخی از بزرگان اهل معنا معتقدند که یکی از مهم‌ترین خصیصه‌های ماه شعبان، مناجات شعبانیه است که به دلیل علو معانی و مضامین از برجستگی‌های این ماه عزیز به شمار می‌آید. چگونگی تضرع در محضر حق متعال، ادب طلب و کیفیت انقطاع تام به حضرت حق تعالی از ویژگی‌های بارز مضامین مستتر در مناجات شعبانیه است.


آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به این عبارت مناجات شریفه که «أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِیَاءِ نَظَرِهَا إِلَیْک حَتَّى تَخْرِقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إِلَى مَعْدِنِ الْعَظَمَة و تَصِیرَ أَرْوَاحُنَا مُعَلَّقَةً بِعِزِّ قُدْسِک» تصریح کرد: تنها مصداق حجاب‌های نورانی که انسان می‌تواند با شهود دریابد، درون خود انسان و نفس آدمی است لذا معرفت نفس، اهم و انفع معارف است و ماه شعبان می‌تواند فرصت بسیار مغتنمی برای دستیابی به مراحلی از معرفت نفس باشد؛ البته "شناخت نفس" کار ساده‌ای نیست.


رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه انسان باید از همه ظرف‌ها و فرصت‌ها برای مناجات و قرب به حق متعال استفاده کند، اظهار کرد: اگر بخواهیم منتظر باشیم که هیچ اشتغالی وجود نداشته باشد و فارغ از هر دغدغه‌ای به مناجات یا تلاوت قرآن بپردازیم، هرگز چنین فرصتی دست نخواهد داد. ما موظفیم که در میان همین اشتغالات روزمره، فرصتی را برای مناجات و انس با حق تعالی ایجاد کنیم و ایام خاص همانند ماه‌های رجب، شعبان و رمضان بهترین فرصت و موقعیت برای این امر است.


آیت الله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به مناسبت‌های ماه شعبان از جمله میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز پاسدار، نامگذاری این روز را بسیار با معنا دانست و خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ارکان جمهوری اسلامی است. نیروهای مسلح در کشور ما امنیتی را ایجاد کرده‌اند که در سطح منطقه و جهان مثال زدنی است و این امنیت به آسانی به دست نمی آید. امروز قدرت بالای بازدارندگی ایران در مقابل دشمنان محصول همین مجاهدتها و تلاش‌هاست.


رئیس قوه قضاییه افزود: اینکه برخی گمان کنند که پاره‌ای از مذاکرات همچون مذاکرات مربوط به برجام و غیربرجام سایه جنگ را از سرکشور برداشته است، گمان نادرستی است. آنچه سایه جنگ را از سر کشور برمی‌دارد اقتدار جمهوری اسلامی با حضور ملت در صحنه و مجاهدت‌ها و تلاش‌های بی وقفه نیروهای مسلح نظیر سپاه و بسیج است.


آیت الله آملی لاریجانی در بیان علت دشمنی‌ها با سپاه تصریح کرد: دشمنی دشمنان انقلاب و جمهوری اسلامی به ویژه آمریکا نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ریشه در این دارد که آنها با هر نهادی که موجب تقویت نظام جمهوری اسلامی شود دشمن می‌شوند و از همه ابزارهای خود برای تخریب و مقابله با آن استفاده می کنند.


رئیس دستگاه قضا گفت: یک روز شورای نگهبان را هدف حملات خود قرار می‌دهند زیرا می‌دانند که این نهاد گلوگاه اسلامیت نظام است. روز دیگر قوه قضاییه را هدف قرار می‌دهند زیرا می‌دانند که دستگاه قضایی مجرای تحقق عدالت و رسیدگی به تظلم خواهی مردم و مقابله با دشمنان است. یک روز هم به سپاه می‌تازند زیرا می‌دانند که در برقراری امنیت کشور در منطقه و فرامنطقه دخیل است.


آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه سپاه علاوه بر مسائل نظامی در پاسداری از ارزش‌های انقلاب و فرهنگ اسلامی نیز مسئولیت قانونی دارد، اظهار کرد: این نهاد علاوه بر انجام این وظایف همواره در جهت فقرزدایی و بهبود وضعیت کشور تلاش‌های غیرقابل انکاری داشته است. از جمله در همین بحث تولید بنزین که چندی قبل در جنوب کشور به بهره برداری رسید، سپاه پیشرو بود. به دلیل همین خدمات است که این نیروی عظیم مردمی مدافع جمهوریت و اسلامیت نظام در مقاطع مختلف آماج حملات دشمن بوده است و متاسفانه برخی در داخل نیز این نهاد انقلابی را مورد بی‌مهری خود قرار می‌دهند که این امر قابل قبول نیست و همگی باید قدردان اقتدار ناشی از تلاش‌های سپاه، ارتش و سایر نیروهای مسلح باشیم.


رئیس قوه قضاییه همچنین با تبریک میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و گرامیداشت روز جانباز، خاطر نشان کرد: جانبازان عزیز به نوعی شهدای زنده به شمار می‌آیند. این عزیزان با عزم جهاد روانه جبهه‌های جنگ شده‌اند و تقدیر الهی این بوده است که امروز با جسمی نحیف و نیازمند مراقبت در میان ما باشند. به هیچ عنوان صحیح نیست که با این حق عظیمی که بر گردن همه ما دارند گاه مورد بی مهری و عدم ملاطفت قرار می‌گیرند. جانبازان عزیز نیاز به ترحم ندارند بلکه ما نیازمند خدمت به آنان هستیم. بنابراین از همه مسئولان در دستگاه‌های مختلف می‌خواهم که تا آنجا که ممکن است زمینه آسایش این عزیزان را به گونه‌ای فراهم کنند که زندگی توام با عزت و کرامت داشته باشند.


آیت الله آملی لاریجانی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم و همچنین تبریک روز کارگر تصریح کرد: شهید مطهری، فردی عالم، پارسا و زمان شناس بود. در حوزه‌های علمیه کسانی هستند که در علوم مختلف اسلامی از دانش کافی برای تعلیم و تبیین معارف اسلامی برخوردار‌اند اما ویژگی برجسته شهید مطهری این بود که علاوه بر دارا بودن مراتب علم، فضل و دقت، نسبت به نیازهای زمانه خود شناخت درستی داشتند و علوم و معارف اسلامی را به شکلی قابل عرضه و قابل فهم به خصوص برای نسل جوان ارائه می‌کردند که این کار برای هر عالمی میسر نیست.


رئیس قوه قضاییه با تسلیت شهادت جمعی از مرزبانان کشور که در روزهای اخیر در مرزهای شرقی کشور هدف حمله تروریست‌ها قرار گرفتند، برای آنان علو درجات و برای خانواده‌هایشان صبر مسئلت کرد و گفت: مسئولان تمام تلاش خود را برای ارتقای سطح امنیتی، نظامی و انتظامی مرزها به کار بگیرند تا کمتر شاهد چنین حوادثی باشیم اما به حامیان این تروریست‌ها هشدار می‌دهیم که این اقدام آنان بی‌پاسخ نخواهد ماند و البته تاثیری هم در اراده مردم ما در حرکت‌های انقلابی نخواهد گذاشت.


آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران در همه صحنه‌ها با انقلاب هستند و حاضرند برای وجب به وجب خاک کشور جانشان را فدا کنند، به حامیان تروریست‌ها هشدار داد که ادامه چنین وضعیتی دامان خود آنان را نیز خواهد گرفت.


رئیس قوه قضاییه همچنین با انتقاد از سازمان‌های حقوق بشری گفت: این سازمان‌ها کجا هستند که ببینند چه کسانی از ترور افراد بی‌گناه حمایت می‌کنند؟ آیا ایران حامی تروریسم است یا قربانی آن؟ البته ما برای این سوالات پاسخ های روشنی داریم منتها افکار عمومی جهان باید بداند که این سازمان‌های حقوق بشری هیچ گوش شنوایی ندارند و همواره تحت نفوذ حکومت‌های زور مدار و در راستای منافع آنها برخلاف واقع و عدالت هر از گاهی جمهوری اسلامی را متهم و محکوم می‌کنند، در حالی‌که در برابر جنایات تروریست‌ها و حامیان آنان سکوت اختیار کرده‌اند.


بر اساس این گزارش، بررسی عملکرد دستگاه قضایی پیرامون اقتصاد مقاومتی در دستور کار امروز جلسه مسئولان عالی قضایی قرار داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب