دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 ارديبهشت 1394 - 16:15

ماجرای مجسمه‌ای که یک روزه از شهرک غرب جمع شد

مجسمه‌ای که در فضای مجازی از آن با عنوان «انسان برهنه» یاد می‌شود بلافاصله پس از نصب در میدان صنعت جمع شد.
کد خبر : 16679

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از سایت شهری پایتخت، در حالیکه شهرداری تهران در یکی دو ماه گذشته مجسمه‌های زیادی را در تهران نصب کرده است، مجسمه میدان صنعت که به سرعت از این میدان جمع شد توجه برخی کاربران فضای مجازی را بیشتر به خود جلب کرد. این مجسمه که در نگاه نخست به نمادی از یک انسان برهنه می‌ماند، ظاهرا کمتر از یک روز مهمان اهالی شهرک غرب بود و ظاهرا بعد از برداشتن قرار است برایش تعیین تکلیف شود. البته با توجه به ظاهر این اثر هنری که در فضای مجازی با عنوان «نماد برهنگی» از آن یاد شده، فشارهای احتمالی به سازمان زیباسازی شهرداری تهران برای جمع کردن بی‌سر و صدای این مجسمه طبیعی به نظر می‌رسد.








این مجسمه که در نگاه نخست به نمادی از یک انسان برهنه می‌ماند، ظاهرا کمتر از یک روز مهمان اهالی شهرک غرب بود و ظاهرا بعد از برداشتن قرار است برایش تعیین تکلیف شود.

نکته دیگری که در حاشیه نصب این مجسمه در میدان صنعت زبانزد برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی شده هزینه زیادی است که برای طراحی آن صرف شده است که تا چند صد میلیون هم براورد شده است که البته این مبلغ مورد تایید شهرداری تهران قرار نگرفته است.


موضوع را که از رییس سازمان نوسازی شهرداری تهران پیگیر شدیم نصب و برداشتن زودهنگام این مجسه تایید شد. جمال کامیاب در گفتگو با خبرنگار پایتخت ضمن بیان اینکه کالاهای حجمی اعم از مجسمه و یا دیوار نگاری که در شهر تهران نصب می‌شود با هدف جلب رضایت شهروندان است، می‌گوید: در بهار امسال نزدیک به ۱۶۰ اثر حجمی در تهران نصب شده است.


او با اشاره به اینکه بازخورد شهروندان برای ما مهم است و ممکن است برخی از آثار مناسب محیط اطراف نباشند، اظهار می‌کند: برخی نسبت به انتخاب میدان صنعت برای نصب مجسمه مذکور اعتراض داشتند که همکاران بنده در ‌‌نهایت برای برداشتن آن اقدام کردند تا نسبت به رفع ایراد و بررسی مکان جدید بررسی شود.


رییس سازمان نوسازی شهرداری تهران می‌افزاید: تصور می‌کنم در ۱۶۰ اثری که عموما نصب شده‌اند موضوع مجسمه میدان صنعت مورد ویژه‌ای نیست. ما در فضای مجازی بازخورد‌ها را به نحوه‌های مختلفی می‌گیریم. علاوه بر این نظارت اهالی را از شهرداری هر منطقه می‌گیریم. اگر به جمعبندی برسیم که انجام ندادن و یا تغیر یک اقدام به صلاح است حتما این کار را انجام می‌دهیم.


او درباره فرایند انتخاب مجسمه‌ها و نصب آن‌ها هم توضیح می‌دهد: در سال گذشته ما جشنواره دوسالانه مجسمه‌های شهری را برگزار کردیم که بیش از هزار اثر ارسال شد و از این مجموعه داوران بخشی را برای حضور در نمایشگاه انتخاب کردند که در موزه قصر به اکران گذاشته شد. در داوری مجدد هم آثاری که برای نصب در شهر مناسب بودند برگزیده شده و بر اساس قیمت گذاری هیئت داوران مکان یابی صورت پذیرفت.


کامیاب با تاکید بر این موضوع که نمی‌شود از تک تک افراد محل نظر سنجی کنیم، درباره حدس و گمان‌ها و انتقاداتی که پیرامون این موضوع مطرح شده است، گفت: هیچکس قصر ندارد هزینه بیت المال را حیف و میل کند ولی در کلانشهری مانند تهران که در هر گوشه‌ای از آن اقدامی در حال انجام است ممکن است در برخی موارد تجدید نظر صورت بگیرد.


محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز در گفتگو با خبرنگار پایتخت، با تایید نصب و برداشتن زودهنگام این مجسمه از میدان صنعت، از جزییات و علت این اقدام اظهار بی‌اطلاعی کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب