تولید سازههای فوق سبک معروف به LSF ؛ شاهکار واحد تفت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت با بیان اینکه مجوز برگزاری چنین همایشهایی در سطح دانشگاههای با سابقه بالا و مراکز استانها داده میشود، گفت: واحد تفت با توجه دارابودن سوابق علمی و امکانات بالا و دایر بودن گرایشهای مختلف کارشناسی ارشد عمران، معماری و شهرسازی در مقاطع و دکتری تخصصی در دو گرایش عمران، فعالیت ویژه استادان و دانشجویان و فعالیتهای شرکت دانشبنیان تخصصی عمران این واحد، مجوز برگزاری این همایش برای اولین بار در سطح کشور اعطا شد.
دکتر محمدرضا جواهری تفتی با بیان اینکه موضوعات و محورهای همایش از جمله مواردی است که کمتر به آنها توجه شده است، اظهار کرد: عموم پژوهشهای کاربردی در این زمینهها باعث تسریع در رشد و توسعه اقتصادی میشود.
وی با بیان اینکه در پژوهشهای کاربردی هدف کشف علمی نیست بلکه آزمودن و بررسی امکان کاربرد دانش است، پژوهشهای کاربردی را زمینه رشد و توسعه اقتصادی سریع برای جامعه دانست.
نائیجپور عضو شورای نظام مهندسی ساختمان کشور هم استان یزد را مرکز اصلی تحقیقات و تولیدات سازههای فوق سبک معروف به LSF دانست و شاهکار واحد تفت و شرکت دانش بنیان وابسته به این واحد را در تولید این دستگاهها عنوان کرد.
وی گفت: واحد تفت با ساخت رصدخانه کمنظیر خود به جاذبههای توریستی در این استان و کشور افزود و برگزاری چنین همایشی در این واحد دور از انتظار نیست.
نائیجپور با تبریک روز مهندس به مهندسان شرکت کننده در این همایش گفت: نوآوریهای بسیاری از جمله بادگیرها، طاقها و قناتها در تاریخ ایران وجود دارد که به کشورهای اروپایی منقل شده است.
دبیر علمی همایش نیز با بیان اینکه درصد بالایی از ثروت ملی هرکشور براساس ساختمانها و شهرهایی است که دارد و بدون آنها تمدن شکل نگرفته و تکنولوژی پیشرفت نمیکند افزود: باید قدمهای بلندی را در این عرصه برداریم تا تضمین کننده آینده کشور باشیم و اینگونه همایشها نقشی اساسی را در این زمینه ایفا می کند .
دکتر نادر عبدلی با بیان اینکه توجه به موضوعات بلایای طبیعی به ویژه آتشسوزی از جمله مواردی است که باید به آن در ساختمانسازی توجه ویژه کرد، مسئولیت مهندسان و محققان را با توجه حفظ جان انسانها دراین امر سنگین دانست.
عضو هیات علمی واحد تفت تعداد مقالات ارائه شده در این همایش را حدود 300 مقاله عنوان کرد که 40 درصد مقالهها از سوی کمیته علمی همایش و بصورت سخنرانی، پوستر و غیر حضوری مورد تایید قرار گرفت.
فرماندار تفت در سخنان خود در این همایش گفت: شهرستان تفت بر حسب منابع طبیعی و طبیعت زیبای خود به عنوان شهر گردشگری طبیعی و یک ستاره گردشگری مطرح در کشور میدرخشد.
محمود زارع با برشمردن مدلهای گردشگری موجود در تفت و بهویژه مدل گردشگری علمی به لحاظ دارابودن 6 مرکز دانشگاهی در این شهرستان افزود: مفتخریم که بگوییم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت یکی از دانشگاههای مطرح و معتبر در کشور و استان یزد است که در زمینههای علمی و از جمله حوزه علم نجوم با احداث مجموعه کمنظیر رصدخانه، کتابخانه تخصصی و موزه نجوم و هوافضا در حوزه دانشگاه آزاد کشور درخشیده و مایه افتخار استان است.
وی با توجه به گزارش دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد درباره موفقیتها و برنامههای واحد تفت بهویژه رصدخانه این واحد گفت: «باعث افتخار است واحد تفت توانسته است در برنامهها و اهداف عالی نظام و دولت تدبیرو امید سربلند شود.»
پیام شریعت یزدی رئیس دبیرخانه همایش هم با قدردانی از شرکتکنندگان در همایش با ارائه گزارش از مراحل ارئه مقالات، تعداد کل مقالات ارسال شده به دبیرخانه این همایش را 268 مقاله عنوان کرد که از این تعداد 75 مقاله پذیرش و 50 مقاله بصورت سخنرانی و 25 مقاله به صورت پوستر و غیرحضوری ارائه و در پایان به 4 مقاله ارائه شده تندیس مقاله برتر تقدیم شد.
به گزارش آنا، این همایش با همکاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر موسسات آموزش عالی، نهادهای عمومی و دولت، سازمانهای علمی و تخصصی و شرکتهای فنی و عمرانی استان و کشور برگزار شد.
انتهای پیام/