مراکز بومگردی استان بوشهر تا نوروز دو رقمی میشود
ناصر امیرزاده سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی آنا درباره افزایش مراکز بومگردی استان در آستانه نوروز 1396 گفت: «در حال حاضر در استان بوشهر سه مرکز بومگردی وجود دارد اما تا پیش از نوروز بسیاری از اقامتگاهها که اکثراً در روستاهای استان هستند با حجم قابل توجهی افتتاح میشوند. »
وی تاکید کرد: «تا آغاز سال جدید ظرفیت خوبی به لحاظ بومگردی در استان بوشهر ایجاد خواهد شد و میزان مراکز بومگردی از تکرقمی افزایش یافته و دورقمی خواهد شد. »
مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر با اشاره به اینکه با افزایش اقامتگاههای بومگردی اشتغالزایی زیادی نیز در استان ایجاد خواهد شد، عنوان کرد: «ما در نوروز 1395 میزبان چیزی حدود 6 میلیون گردشگر بودهایم و با افزایش امکانات و شرایط اقامتی، پیشبینی میزبانی حجم بیشتری از مسافران را داریم. البته با توجه به بارندگی کم در سال جاری این احتمال که ممکن است گردشگر طبیعی کمتری داشته باشیم وجود دارد ولی من فکر میکنم با راهاندازی دهکدههای گردشگری که در سواحل ایجاد شده گردشگری دریایی، کم شدن گردشگر طبیعی را جبران خواهد کرد.»
وی در ادامه افزود: «با راهاندازی غرفهها و نمایشگاههای صنایع دستی در بخش جنوبی و شمالی استان بوشهر نیز شرایطی را ایجاد کردهایم که گردشگران و مسافران به بازارهای خرید نیز مراجعه داشته باشند. برای رونق هرچه بیشتر صنایع دستی استان، غرفهها به صورت رایگان به صنعتگران صنایع دستی اختصاص یافته تا بتوانند بازار فروش بسیار خوبی در استان بوشهر ایجاد کنند.»
امیرزاده همچنین تصریح کرد: «غرفه نمایشگاه صنایعدستی در سال جاری بسیار فعال است و در بیشتر شهرستانها نیز محصولات بومیان استان به فروش میرسد.»
وی همچنین درباره آمادهسازی بناهای تاریخی استان از جمله قلعه کلات که به زائر خضر خان تنگستانی منسوب است و در حال حاضر در دست مرمت قرار دارد، گفت: «ما در حال حاضر مشغول استحکام بخشی این بنا هستیم و فاز نخست قلعه کلات با پرداخت به موقع اعتبارات تا نوروز 1396 به بهرهبرداری خواهد رسید. همچنین کاروانسرای مشیرالملک نیز به طور نسبی تا پایان سال آماده بازدید خواهد شد. قلعه ملک منصور خان نیز که از دیگر بناهای قدیمی استان بوشهر است در مرحله احیا قرار دارد و با کمک بخش خصوصی میتواند مورد استفاده قرار گیرد. مرمت کامل قلعه منصورخان چیزی معادل 1/5 میلیارد بودجه لازم دارد.»
مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر با تاکید بر اینکه اولویت در آمادهسازی بناهای تاریخی با بخش خصوصی است، بیان کرد: «درصورتی که سرمایهگذاری بخواهد از اماکن تاریخی در راستای ایجاد کاربری اقامتی، پذیرایی، توریستی، تفریحی، غرفههای صنایع دستی و یا فرهنگسرا استفاده کند، این امکان وجود دارد که با سرمایهگذاران همکاری داشته باشیم.»
انتهای پیام/