افزایش 3 برابری نشریات دانشجویی در دولت یازدهم/ برخوردهای محدودکننده در دانشگاهها ناشی از برخوردهای سیاسی خاص نبوده است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، سیدضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: «وزارت علوم در رویکرد تعاملی با مسئولان دانشگاهها، همیشه تاکید بر سهولت هر چه بیشتر اجرای مسیر برنامههای دانشجویی داشته است.»
او گفت: «باید در فرایند نظارت، با اعمال دقتهای لازم، حمایتهای ممکن هم انجام شود تا شاهد حداکثر مشارکتهای دانشجویی در فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی، هنری، سیاسی و ... باشیم.»
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: «بر همین اساس وزارت علوم در موضوعات نشستهای دانشجویی، کرسیهای آزاد اندیشی و مطبوعات دانشجویی که در مسیر قانونی هستند، حداکثر حمایت و تامین تسهیلات را داشته است.»
هاشمی گفت: «گاهی گلایههایی درباره نشریات و تشکلهای دانشجویی وجود داشته است که در بعضی از دانشگاهها ممکن است برخوردهای محدودکننده اعمال شده باشد ولی این موضوع هم منحصر به علایق و یا رویکردهای سیاسی خاص نبوده است. گروههای مختلف دانشجویی این مطالبه را از وزارت علوم دارند و ما نیز این را به حق میدانیم که باید در حد امکان زمینه را برای مشارکت حداکثری با تنوع سلایق و علایق داشته باشیم.»
او درباره آخرین وضعیت آماری نشریات دانشجویی نیز گفت: «هر چند که آمارهای جدید هنوز آماده نشده است اما تا بهار امسال بیش از 40 درصد رشد نسبت به سه سال پیش یعنی سال 92 داشتهایم. تعداد نشریات دارای مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هماکنون سه برابر و از 4 هزار و 300 جلد فراتر رفته است.»
هاشمی گفت: «از لحاظ کیفی هم شاهد رشد مناسب و مطلوبی هستیم و براساس ارزیابیها روند رشد یابندهای داریم. اتفاق خوبی هم که روی داده این است که خود نمایندگان نشریات دانشجویی فعالیتهای بسیار مطلوبی دارند و از حقوق موکلانشان که آنها را انتخاب کردهاند، دفاع میکنند و نگاه ما این است که باید این حمایتها تامین شود. تعاملات و گفتوگوهایی هم که داریم در این مسیر است که حداکثر حمایت و همدلی را با نشریات دانشجویی داشته باشیم.»
انتهای پیام/