فارغالتحصیل دانشگاه شریف برگزیده نخستین جایزه جهانی "یوسرن" شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، نخستین جایزه جهانی «USERN» (شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی) به پنج دانشمند جوان زیر ۴۰ سال در پنج شاخه علمی اعطا شد. از این میان دکتر مرتضی محمودی فارغالتحصیل مقطع دکتری از پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه صنعتی شریف که درحال حاضر دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و نیز "Instructor" دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد است یکی از پنج دانشمند منتخب این جایزه بود.
براساس این گزارش، نخستین جایزه جهانی «یوسرن»، در سومین روز از برگزاری گردهمایی دانشمندان یک درصد برتر جهان که از ۱۸ تا ۲۰ آبان ۹۵ (هشتم تا دهم نوامبر) به میزبانی ایران در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، در برج آزادی تهران به برندگان اعطا شد.
الکساندر لیمانژ، لوکاس جوپا، مرتضی محمودی، جمشید آقایی و فلوریس دلانژ پنج دانشمندی هستند که موفق به کسب این جایزه معتبر علمی شدهاند.
شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی UNIVERSAL SCIENTIFIC EDUCATION & RESEARCH NETWORK، دی ماه سال گذشته، به ابتکار دکتر نیما رضایی، دانشمند علوم پزشکی ایران و از دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی جهان با هدف برداشتن مرزهای علمی، ایجاد و توسعه ارتباطات و تعاملات گسترده علمی بین محققان و بویژه دانشمندان سراسر دنیا در ۲۲ حوزه علمی پایهگذاری شد.
این جایزه، با برپایی سالانه کنگره یوسرن، به محققان و دانشمندان جوان زیر ۴۰ سال ۲۲ رشته علمی در سراسر جهان برای هر پیشرفت نوین یا موفقیت در پژوهشهای علمی در پنج رشته علمی علوم پزشکی، علوم زیستی، علوم صوری، علوم فیزیک و علوم اجتماعی اعطا خواهد شد. جایزه ۱۰ هزار دلاری یوسرن شامل ۵ هزار دلار جایزه نقدی و ۵ هزار دلار تسهیلات علمی است.
مؤسس یوسرن، آثار علمی و تحقیقاتی برگزیده برای دریافت جایزه یوسرن، توسط دانشمندان یک درصد برتر و نوبلیستها تایید شدهاند و از آن جا که ۱۱ برنده نوبل عضو کمیته داوری جایزه یوسرن بودهاند، کسب این جایزه میتواند موفقیت بزرگی برای یک محقق یا دانشمند جوان به شمار رود.
برای دریافت جایزه یوسرن، بیش از ۵۷۰ دانشمند جوان زیر ۴۰ سال از ۱۰ کشور جهان به کمیته داوری معرفی شده بودند که از این مجموع ۴۶ نفر به مرحله نهایی راه یافتند و نهایتا از میان نامزدهای اصلی، پنج دانشمند جوان در پنج شاخه علمی انتخاب شدند.
در پایان این مراسم با اهدای جوایز یادبود از جمعی از دانشمندان ایرانی و خارجی یک درصد برتر جهان نیز که در برگزاری پنلهای علمی گردهمایی مشارکت داشتند، تقدیر شد.
انتهای پیام/