برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر، مصداق ها و روشها در واحد تهران شرق
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در همایش امر به معروف و نهی از منکر، مصداق ها و روشها که با حضور چشمگیر کارکنان و استادان و دانشجویان بسیجی همراه بود، مهندس علی تقوی کارشناس علوم قرآن و حدیث و پژوهشگر حوزه امر به معروف و نهی از منکر به سخنرانی پرداخت.
کارشناس علوم قرآن و حدیث بنیانگذار مجمع احیاگران واجب فراموش شده و مدیر مرکز تخصصی آموزش امر به معروف و نهی از منکر است.
تقوی برشمردن اهداف قیام عاشورا و ذکر وصیت نامه اباعبدالله الحسین (ع) مصداق های عینی و واقعی از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه حاضر را بیان کرد.
وی افزود: «امر به معروف و نهى از منکر برجسته ترین، بارزترین و گرامى ترین واجب در بین واجبهاست، هدف تمام انبیاء و اولیاء اصلاح جامعه بشرى بوده است و مؤثرترین ابزار براى رسیدن به این هدف بزرگ امر به معروف و نهى از منکر است. قرآن کریم به کرّات به اهمیت این فریضه پرداخته و آمرین به معروف و نهى کنندگان از منکر را از صالحین، رستگاران و بهترین امّت مى داند.»
پژوهشگر حوزه امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: «بی تفاوتی بدترین درد در جامعه امروزی است که متاسفانه به آن دچار شده ایم و به فرموده پیامبر اکرم (ص) این امر موجب می شود تا منکر به جای معروف و معروف بصورت منکر در جامعه جلوه گر شود.»
راه اندازی کانون دانشجویی حقوق هموطن
مسئول کانون های دانشجویی واحد تهران شرق اعلام کرد: «در راستای اجرای برنامه های ابلاغی از سوی معاونت محترم دانشجویی فرهنگی سازمان مرکزی در خصوص گسترش کانونها و واگذاری اجرای برنامه های فرهنگی به دانشجویان، این معاونت نیز همزمان با شروع سال تحصیلی جدید با حمایت از کانونهای قبلی و دریافت برنامه های پیشنهادی کانون های همیار اجتماعی و کانون هلال احمر دانشجویی که انصافا فعالیتهای خوبی را در سال گذشته داشته اند اقدام به راه اندازی کانونهای دانشجویی جدید کرد.»
حجت الاسلام کلیج افزود: «کانون همیار اجتماعی برنامه های متعددی را در سال گذشته انجام داده است و مجمع عمومی کانون هلال احمر نیز بزودی برگزار میشود. با توجه به راه اندازی و جذب دانشجو در رشته حقوق، کانون دانشجویی حقوق هموطن تشکیل و شروع به عضو گیری کرده است و خوشبختانه استقبال خوبی از طرف دانشجویان این رشته صورت گرفته است که خود نشان دهنده علاقه دانشجویان به حضور و شرکت در فعالیت های فرهنگی است.»
انتهای پیام/