رابطان فناوری ایرانی و خارجی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری امسال حضور دارند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مجید متقیطلب، دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فنبازار گفت: «اقتصاد مقاومتی پایه و اساس حرکتهای دانشبنیان و اصول و مبانی پژوهش و فناوری است و اگر این بخش را از اقتصاد مقاومتی جدا کنیم، چیزی باقی نمیماند. حتی قوانین بالادستی هم تاکید دارند که ما در این مسیر حرکت کنیم.»
متقیطلب گفت: «براساس تجارب سالهای گذشته، امسال هم ستاد ملی هفته پژوهش تصمیم گرفت که برای حضور در نمایشگاه، دستگاهها حتما باید دستاوردهای خود را ابتدا در سامانهای به نام ایران تک هاب وارد کنند.»
او افزود: «این سامانه امسال ارتقا پیدا کرده است چون هم فنآور، فنآوران و سرمایهگذاران با ویژگیهای خاص خود میتوانند وارد این سامانه شوند. به اعتقاد من، کسانی که بتوانند به همه سوالات این سامانه پاسخ دهند، میتوانند ادعا کنند که در سطح بینالمللی میتوانند حرفی برای گفتن داشته باشند. چون این سامانه، هوشمند طراحی شده است و قابل گزارشگیری است. همچنین دستگاههایی که بتوانند همه اطلاعات خود را در این سامانه وارد کنند، به آنها گواهی داده میشود.»
او از وزارت کشور خواست تا شاخص دیگری را به شاخصهای انتخاب استان برتر اضافه کنند و گفت: «این پیشنهاد میتواند اینگونه باشد که استانهایی که بیشترین تفاهمنامه را در حوزه تحقیقات و تجاریسازی منعقد کردهاند، در اولویت انتخاب برتر باشند.»
رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان گفت: «این سامانه امسال بالای 70 درصد ارتقا پیدا کرده است. در نمایشگاه فنبازار امسال، 1000 متر مربع فضا برای رابطان فناوری که هم از ایران و هم خارج از ایران هستند، در نظر گرفته شده است و این فرصتی است برای همکاران اعضای هیاتعلمی و همه دستگاهها که دستاوردهای پژوهشی خود را عرضه کنند.»
متقیطلب افزود: «تاکنون 169 دانشگاه، پارک، پژوهشگاه، پژوهشکده، مرکز رشد و... برای نمایشگاه امسال ثبتنام کردند و اتفاق جالب امسال حضور حدود 22 واحد از دانشگاههای غیرانتفاعی در این نمایشگاه است.»
او در پایان گفت: «همه اعضای هیات علمی، دستگاهها و مراکز تحقیقاتی که محصولات آماده انعقاد قرارداد را داشته باشند، ما این زمینه را برای آنها فراهم میکنیم.»
انتهای پیام/