کدام نوع غذا را نباید در ماه مبارک رمضان مصرف کنیم؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در ماه مبارک رمضان به دلیل مدت طولانی روزهداری میزان برخی از مواد مغذی و ویتامینهای مفید در بدن افت کرده و همین موضوع سبب میشود تا برخی از افراد دچار مشکلات جسمی شوند. بنابراین مسلمانان باید در فاصله زمانی بین افطار تا سحر نیاز بدن به ویتامینها و مواد خوراکی مفید را تأمین کنند.
اکثر پزشکان معتقدند پرخوری و مصرف بیش از اندازه مواد غذایی چرب در ماه رمضان آسیب زیادی به بدن زده و نه تنها موجب چاقی میشود بلکه عملکرد طبیعی بدن را دچار اختلال میکند. از همین رو بهتر است در ایام این ماه مبارک به توصیههای متخصصان در خصوص نوع مواد غذایی که مصرف میکنیم بیشتر توجه کرده تا دچار ضعف جسمانی نشویم.
مصرف کدام نوع مواد غذایی در وعدههای ماه رمضان توصیه نمیشود؟
زهرا اصلانی، متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی مضر در ایام ماه رمضان گفت: در این ماه روزهداران به خصوص نوجوانان دختر و پسر دچار افت سطح آهن در بدن خود شده و کاهش این ماده مهم در بدن با مصرف غذاهای پرچرب و سرخکردنی مانند انواع فستفودها و پفک و چیپس تشدید میشود. بهتر است مردم در ماه رمضان در وعدههای افطار و سحر غذاهای حاوی پروتئین مانند نان و پنیر و خرما میل کنند و نوشیدن لبنیات نیز فراموش نشود. این تصور که تنها نوجوانان دختر دچار فقر آهن در بدن خود میشوند درست نیست و پسرها نیز به این ماده غذایی مهم نیز دارند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: غذاهای چرب و میانوعدههای مضر مانند چیپس حجم زیادی از معده را اشغال کرده و در نتیجه احساس سیری کاذب به فرد دست میدهد ولی نیاز بدن به مواد مغذی در چنین حالتی هرگز تأمین نمیشود. در دوران بلوغ بدن نوجوانان نیاز زیادی به پروتئینها دارد لذا در ماه رمضان این گروه سنی حتماً باید روزی سه واحد ماده پروتئینی را مصرف کنند. پروتئینها در لبنیات مانند شیر، دوغ، ماست و کشک بهوفور وجود دارد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/