صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹
باقری مطلق در گفتگو با آنا تشریح کرد؛

ترویج فناوری نانو در دانشگاه‌ها با مسابقه ملی نانو و نانواستارت‌آپ

مدیر ترویج فناوری نانو در سطوح دانشگاهی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: مسابقه ملی نانو و نانواستارت‌آپ از جمله رویدادهای رقابتی ستاد فناوری نانو برای ترویج علم نانو در دانشگاه‌هاست.
کد خبر : 529743

 محمد باقری مطلق در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  در خصوص ترویج  علم نانو در دانشگاه‌ها بیان کرد: یکی دیگر از کارهایی که  ستاد توسعه فناوری نانو در راستای ترویج انجام می‌دهد اجرای رویدادهای رقابتی است تا صدای نانو به گوش دانشجویان و اساتید برسد. مسابقه ملی فناوری نانو یکی از این رویدادهاست که بخشی از آن در سطح دانشگاه‌ها اجرا می‌شود.


وی افزود: بخش اجرایی مسابقه فناوری نانو توسط انجمن‌های علمی در سطوح دانشگاهی اجرا می‌شود. منابع مسابقه نانو مقالاتی است که به صورت رایگان در سایت آموزش فناوری نانو قرار گرفته است. بنابراین افراد می‌توانند این مقالات را مطالعه کرده و سپس در این مسابقه شرکت کنند. این مسابقه یک آزمون چهار گزینه‌ای است که نفرات برتر آن می‌توانند در برنامه نانواستارت‌آپ شرکت کنند.


مدیر ترویج فناوری نانو در سطوح دانشگاهی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: 400 تا 500 نفر در مسابقه ملی نانو قبول می‌شوند که طی فراخوانی از آنها دعوت می‌شود اگر ایده‌ یا توانمندی توسعه فناوری دارند، در برنامه نانواستارت‌آپ شرکت کنند. در این برنامه کارآفرینان و فناوران شناسایی شده و حمایت‌های لازم اعم از گرنت آزمایشگاهی، حمایت مالی برای خرید تجهیزات، مشاوره فنی و تخصصی و کسب‌وکار در اختیارشان قرار می‌گیرد.


باقری با اشاره به این که در برنامه نانواستارت‌آپ رویکرد توسعه فناوری دارد ، بیان کرد: شرکت‌کنندگان نانواستارت‌آپ طی یک سال فناوری را توسعخ می‌دهند و نمونه اولیه‌ای از محصول را می‌سازند. در مرحله بعدی پیگیری برای تجاری‌سازی محصول انجام می‌شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر