صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۳ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹
کشاورزی، آموزش، امنیت غذایی /2 صادقی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

رونق تولیدات کشاورزی با هوشمندسازی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند گفت: این دانشگاه با گرایش‌های متعدد در رشته کشاورزی، هیئت علمی متخصص و فارغ‌التحصیلان ممتاز آماده همکاری برای هوشمندسازی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی است.
کد خبر : 520902

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد اسلامی دارای یک‌هزار و ۷۰۰ عضو تمام‌وقت هیئت علمی گروه کشاورزی است؛ اما کمتر از ۷ هزار دانشجو در رشته کشاورزی تحصیل می‌کنند که این موضوع نگران‌کننده و بیانگر این است که آموزش ضعیف کشاورزی برای امنیت غذایی کشور تهدید محسوب می‌شود؛ چراکه در طول این سال‌ها کمتر به اهمیت آموزش کشاورزی توجه شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مرند در راستای اهمیت رشته‌های کشاورزی و فرصت‌های شغلی این رشته و اهمیت تغذیه سالم اظهار کرد: سلامت و امنیت غذایی یک کشور مستقیماً به تولیدات بخش کشاورزی وابسته است و هرگونه اختلالی در روند تولید این بخش می‎تواند به طور مستقیم امنیت غذایی کشور را تهدید کند.




**بیشتر بخوانید:


تمرکز بر فضاسازی و ایجاد محیط عملیاتی در رشته کشاورزی




محمد‌حسین صادقی افزود: کشاورزی می‌تواند در فرایند توسعه اقتصادی جوامع مختلف هم نقش بی‎نظیری داشته باشد؛ به‌طوری که حساسیت‌های اخیر کشورهای توسعه‌یافته در مورد مصرف محصولات کشاورزی و مواد غذایی سالم و ارگانیک توجه زیاد مهندسان کشاورزی و مصرف‌کنندگان به بحث تولیدات سالم در بخش کشاورزی را جلب کرده است.


وی افزود:  توجه به تولیدات سالم کشاورزی و توسعه زیرساخت‎های این بخش برای تولید بیشتر و سالم‌تر، موضوعی است که نمی‎توان به‌سادگی از کنار آن گذشت و باید با یک برنامه‌ریزی اصولی از طرف دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی  به سمت آن حرکت و توجه کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند بیان کرد: دانشگاه‌ها در این میان نقش مهمی در صنعتی شدن اقتصاد کشاورزی و تولیدات سالم دارند؛ چراکه  در برخی  شهرها که اقتصاد شهری آن بر پایه کشاورزی استوار است، رویکرد آموزشی دانشگاه‌ها مفید و کاربردی بوده و داوطلبان کنکور ترجیح می‌دهند به دانشگاه‌ها مراجعه کرده و به‌‌صورت علمی رشته کشاورزی  را انتخاب و ادامه تحصیل دهند.


به گفته وی، دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند با گرایش‌های متعدد در رشته کشاورزی، هیئت علمی متخصص و فارغ‌التحصیلان ممتاز آماده همکاری برای هوشمندسازی و به‌کاربردن فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی استان و شهرستان مرند است تا کمکی برای رونق تولیدات کشاورزی باشد.


این مسئول دانشگاهی در مورد کار‌آفرینی در صنعت کشاورزی و نقش دانشگاه‌ها در توسعه کشاورزی به آنا گفت: در عصر حاضر، کار‌آفرینی به‌عنوان پدیده نوین در اقتصاد، نقش مؤثری در پیشرفت کشورهای توسعه یافته داشته و دارند.


صادقی افزود: در این راستا دانشگاه‌ها وظیفه دارند با پرورش نیروی خلاق و کارآفرین در رشته اقتصاد کشاورزی و تغذیه سالم، مهارت و آموزش‌های عملی، تلاش برای برقراری ارتباط مناسب با بخش صنعت و کشاورزی و استفاده از تجارب کشاورزان در کنار استادان برای توسعه کارآفرینی در اشتغال صنعت کشاورزی جامعه گام بردارند. 


وی خاطرنشان کرد: توسعه تحصیلات تکمیلی، بهبود کیفی آموزش و پژوهش در این زمینه از اهداف اساسی دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند است و با توجه به ظرفیت خوبی که مرند در زمینه‌های بخش کشاورزی و اقتصاد کشاورزی و محصولات گلخانه‌ای و باغداری دارد، رویکرد اصلی دانشگاه آزاد اسلامی حمایت از فناوری‌های نوین کشاورزی به‌ویژه محصولات باغی و گلخانه‌ای است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه مرند با بیان اینکه در نظر داریم مرکز رشد دانشگاه را فعال کنیم، مطرح کرد: هدایت و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع محصولات کشاورزی از برنامه‌های این واحد دانشگاهی است.


این مسئول تأکید کرد: هدف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند این است که دانشجویان کشاورزی در بخش آموزش و پژوهش مسیر تحول بنیادی را طی كنند تا فارغ‌التحصیلان از جایگاه پشت میزنشینی و دنبال کار گشتن به حضور در میدان عمل در زمین کشاورزی با فناوری نوین تغییر كنند. 


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
محسن عالمی
15:38 - 1399/10/03
اگر واقعا به این مقوله هوشمندسازی پرداخته شود بسیاری از کارها اسان میگردد.