در شبانه روز چند ساعت بخوابیم
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینورس، معمولاً بعد از چند شب کمخوابی یا بیخوابی نخستین سؤالی که برای ما پیش میآید این است که میزان خواب مکفی برای یک فرد چقدر است؟ براساس نتایج چند تحقیق، هر شخصی در زندگی حداقل یک بار با مشکل بدخوابی یا کمخوابی دست و پنجه نرم کرده اما عاداتی خواب یک فرد در دراز مدت اثرات قابلتوجهی بر سلامت وی میگذارد.
بنابراین سؤال اصلی اینجاست که یک فرد به چقدر خواب شبانه نیاز دارد تا احساس خستگی نکند؟ دانشمندان انجمن ملی خواب در آمریکا طی یک مطالعه دو ساله به این نتیجه رسیدند که بیشتر افراد بالغ به هفت تا 9 ساعت خواب در روز نیاز دارند.
مدت زمان خواب برخی از افراد کمی متفاوت از دیگران است و میتوانند با خواب کمتر نیز فعالیت معمول خود را داشته باشند. براساس یافتههای جدید، بعضی افراد به شرایط ژنتیکی نادری مبتلا هستند که باعث میشود که شخص با خواب کمتر(6 ساعت در شبانه روز) نیز قادر به فعالیت باشد.
نوزادان 14 تا 17 ساعت، کودکان 12 تا 15 ساعت، کودک نوپا 11 تا 14 ساعت، کودکان پیش دبستانی 10 تا 13 ساعت، کودکان مدرسهای 9 تا 11 ساعت، نوجوانان هشت تا 10 ساعت، جوانان و افراد بالغ هفت تا 9 ساعت و افراد بالغتر هفت تا هشت ساعت در شبانه روز نیاز به خواب دارند.
طیف سنی فرد ارتباط مستقیمی با میزان زمان استراحت در شبانه روز دارد. خوابیدن کمتر یا بیشتر میتواند نشانه یک مشکل سلامتی جدی باشد. برای مثال افراد مبتلا به اختلال عاطفی فصلی معمولاً از خواب بیش از اندازه یا کمبود خواب رنج میبرند. باتوجه به این که خواب و افسردگی ارتباط تنگاتنگی بایکدیگر دارند، بهتر است میزان خواب شبانه روزی خود را کنترل کنید.
اختلال عاطفی فصلی با نام اختصاری SAD نیز شناخته میشود، افسردگی زمستانی یا افسردگی تابستانی نوعی افسردگی تلقی میشد که در آن فردی که در اکثر اوقات سال از شرایط روحی نرمال برخوردار است در زمستان یا تابستان دچار عوارض اختلال افسردگی میشود.این اختلال برای نخستین بار بهطور رسمی توسط نورمَن روزنتهال و همکارانش در مؤسسه ملی بهداشت روان ایالات متحده آمریکا توصیف شد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/