صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۵۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
پیشرفت فضایی زیر چتر انقلاب-۱؛

پرتاب ۴ نسل از کاوشگرهای فضایی در پژوهشگاه هوافضا

طراحی، ساخت و پرتاب ۴ نسل از کاوشگرهای فضایی، از طرح‌های مهم پژوهشگاه هوافضا برای ارتباط مستمر و مفید صنعت و دانشگاه است.
کد خبر : 356454

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پژوهشکده هوافضا در سال ۷۵ برای تحقیقات هوافضا تأسیس شد و در سال ۸۳ به پژوهشگاه هوافضا ارتقا پیدا کرد.


هدف از تأسیس آن ایجاد زمینه مناسب برای پیشرفت فعالیت‌های پژوهشی و کارآفرینی در حوزه‌های هوافضاست و توانسته با پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی، پژوهشکده مدیریت، حقوق و استانداردهای هوافضایی، گروه پژوهشی فیزیولوژی هوافضایی، کانون تفکر آینده‌اندیشی و پژوهشکده علوم و فناوری هوایی  همکاری کند.


این پژوهشگاه با ۱۴۸ عضو هیئت‌ علمی  و ۴۸ پرسنل اجرایی و پشتیبانی، تاکنون ۱۹ طرح پژوهشی را در ارتباط با صنعت به انجام رسانده است. همچنین بیش از ۵۰۰ پروژه و زیرپروژه پژوهشی- صنعتی، توانمندساز و مستقل، خاتمه یافته و ۱۵۶ پروژه و زیرپروژه پژوهشی نیز در حال انجام است.


طراحی و ساخت نسل اول فضاپیمای زیرمداری حامل انسان، طراحی مفهومی تله‌متری برای ارتفاع ۲۵۰کیلومتری، تحلیل دینامیکی بدن فضانورد در پروازهای زیرمداری، امکان‌سنجی پیاده‌سازی سیستم کنترل وضعیت و موقعیت کاوشگر و طراحی، ساخت و تست عملگر کنترلی جرم انتقالی از پروژه‌هایی است که توسط این پژوهشگاه انجام می‌شود.


بیش از ۵۴۸ مقاله و  ۱۳۶۸ گزارش از طرح‌های پژوهشی و فعالیت‌های اجرایی پژوهشگاه است. همچنین بالغ‌بر سه هزار و پانصد و دوازده عنوان کتاب تخصصی فارسی و لاتین، ۶۱۴ عنوان کتاب الکترونیکی، ۳۰ عنوان نشریه و ۹۵۴ لوح فشرده در کتابخانه پژوهشگاه قرار دارد.


طراحی، ساخت و پرتاب ۴ نسل از کاوشگرهای فضایی، طراحی و ساخت شبیه‌ساز ثابت هواپیمای مسافربری ایران-۱۴۰، تدوین سند جامع توسعه هوافضای کشور و ساخت و آزمایش سامانه پیشرانش گاز سرد از طرح‌های مهم این پژوهشگاه برای ارتباط مستمر و مفید صنعت و دانشگاه است.


انتهای پیام/4085/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر