از پرورش ماهی با آب باران تا دستگاهی که تأسیسات را از رسوب نجات میهد + عکس و فیلم
خبرگزاری آنا؛ روزهای جمعه هر هفته نگاهی به رویدادها، موفقیتها، برنامهها و دستاوردهای علمی دانشگاهیان، پژوهشگران، فناوران، محققان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همراه با بازنشر گفتگوهای طول هفته با عنوان «نگاه هفته» داریم که در این گزارش میخوانید.
در این گزارش، گفتگو، رویداد، دستاوردهای علمی و فناوری و موفقیتهای مربوط به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در طول هفته گذشته را خواهیم خواند. (گزارش کامل هر رویداد و خبر در لینک مربوط (هایپرلینک) قابل مشاهده و مطالعه است)
{$sepehr_key_4002}
وحید نجفی عضو هیئت علمی و مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در تشریح فعالیتها و برنامههای این مرکز به خبرنگار آنا گفت: مرکز رشد واحدهای فناور واحد اراک از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعال است؛ البته ظرفیت اعضای هیئت علمی، دانشجویان فعال و ممتاز مرتبط با حوزههای مختلف سلامت کار و امکانسنجی استان مرکزی در سال ۱۴۰۲ به راهاندازی دومین مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با عنوان مرکز رشد تخصصی سلامت و فناوری اطلاعات با مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منجر شد.
نجفی در تشریح تازهترین فعالیتها و برنامههای در حال اجرا و اهداف مرکز رشد واحد اراک بیان کرد: تازهترین فعالیتها تولید «کیت الایزا» برای تعیین مقدار برداشت هورمونهای تیروئیدی انسانی است بهطوریکه این کیت برای تعیین کمی میزان برداشت پروتئین سرم از هورمونهای تیروئیدی در سرم انسانی طراحی شده است.(مشروح گفتوگو)
به گزارش خبرنگار آنا، یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در حوزه بستهبندی ادویههای ترکیبی فعالیت میکند و تاکنون موفق به تولید ۲۳ نوع ادویه ترکیبی شده و دو نمونه از آنها گواهینامه ثبت اختراع دریافت کرده است.
یک شرکت فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در حوزه تولید شکلات و فرآوردههای مربوط به آن که فاقد ساکارُز است فعالیت میکند.
این شرکت از میوه سنجد که خواص درمانی داشته و از پوکی استخوان جلوگیری میکند در محصولات شکلات و کاکائوی خود استفاده میکند.
ملیحه صمدی کاظمی سرپرست تیم دانشجویان اعزامی به المپیاد بینالمللی شیمی از کسب مدال برنز المپیاد شیمی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد خبر داد.
احمد مصلینژاد استادیار گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز درباره چگونگی ایجاد و فعالیتهای سرای نوآوری فناوریهای برق و کامپیوتر این دانشگاه به خبرنگار آنا گفت: تمرکز اصلی سرا بر توسعه بازار و توجه مضاعف به شرکتهای بالغ است تا محصولات یا خدمات این واحدهای فناور رشدیافته را به صنعت پیوند زند به این ترتیب سرای نوآوری نقش سازندهای در ثمربخشی ارزشهای ایجادشده در واحدهای فناور خواهد داشت. (مشروح گفتوگو)
به گزارش خبرنگار آنا، یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، حاضر در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه، محصولات خود را در زمینه کشت زعفران به صورت سنتی و زراعی ارائه کرد.
کتاب «مبانی ماشینهای فرآوری اسنکفودها» توسط سیامک غریبیاصل عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و مبین مسرت دانشجوی رشته صنایع غذایی این دانشگاه تألیف شد.
غریبیاصل در گفتگو با خبرنگار آنا درباره جزئیات این کتاب اظهار کرد: مصرف اسنکفودها بخش ضروری از سبک زندگی روزانه هر شخص بوده و سطوح مکانیزاسیون فرآوری اسنکها از سطح دستی ساده تا سطح کارخانههای تمام اتوماتیک متفاوت است.
متخصصان یک شرکت فناور با فناوری جدید «بایوفلاک» این امکان را فراهم آوردهاند که فعالان حوزه آبزیپروری بتوانند حتی در آب باران نیز به پرورش ماهی بپردازند.
امین صفوی مدیر یک شرکت فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در حاشیه ششمین رویداد ملی عصر امید در دانشگاه آزاد ارومیه با عنوان غذا و فراسودمندها در گفتگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه این شرکت در حوزه آبزیپروری فعال است، اظهار کرد: روشی که این شرکت فناور در پارک علم و فناوری هم ثبت کرده به نام بایوفلاک بر پایه تجمیع میکروارگانیسمها و مواد آلی در آب استخرها کار میکند.(مشروح گفتوگو)
{$sepehr_key_4023}
به گزارش خبرنگار آنا، یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با محصول رسوبشکن آب در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور یافت، دستگاهی که در همه صنایع و حوزههای کشاورزی ورود کرده و باعث کاهش مصرف آب شده است و وقتی در مدار نصب میشود، علاوه بر مصرف درست آب، تأسیسات را محافظت میکند.(مشروح گفتوگو)
حمید نخعی دانشآموخته دکتری مدیریت فرهنگی که حدود دو سالیست ریاست سرای نوآوری بهینهسازی خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان را بر عهده دارد در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد که این سرا از سال ۱۳۹۹ طبق مصوبه پنجمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد.
نخعی یادآور شد: سرای نوآوری بهینهسازی خودرو با توجه به اینکه استان کرمان قطب خودروسازی خصوصی کشور است، فعالیت خود را متمرکز بر این صنعت کرده تا بتواند در کار فعالیتهای آموزشی و ارتباط با صنعت، کمکی برای رفع بخشی از مشکلات جامعه داشته باشد و برای رسیدن به اهداف خود علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی برای دانشجویان و همکاران، امکان دستیابی به تولیدات داخلی در زمینه صنعت خودرو را داشته باشد که به همین منظور تلاشهایی نیز انجام پذیرفته و به نتایجی نیز دست پیدا کردهایم که به عنوان مثال طراحی و ساخت شیشههای دوجداره خودرو و رادار نقطه کور ازجمله این دستاوردها بوده که تلاش برای ارتقا و تجاریسازی آن ادامه دارد.(مشروح گفتوگو)
{$sepehr_key_4025}
به گزارش خبرنگار آنا، یک شرکت فعال در صنایع غذایی مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس موفق به تولید ۵۰ محصول فرآوری شده از سیب درختی شد. این شرکت در رفع مشکلات آذربایجان غربی در زمینه سیب موثر بوده است.
اکرم السادات میرممتاز مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و مدیر گروه کارآفرینی در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: نخستین رویداد فناورانه استانی با عنوان رویداد «تک نوآ» به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) و با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری، امور بانوان و خانواده استان، مرکز رشد و سرای نوآوری دانشگاه برگزار و از بانوان فرهیخته و برتر در حوزه پژوهش و فناوری این دانشگاه تجلیل شد.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی در حاشیه گشایش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و کارآفرینی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار آنا درباره این نمایشگاه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته پژوهش، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و کارآفرینی با حضور استاندار، مسئولان دانشگاهی، پژوهشگران سازمانها، دستگاههای دولتی، شرکتهای دولتی و غیردولتی و همچنین شرکتهای دانشبنیان، واحدهای فناور مراکز آموزشی و ... در قالب ۹۴ غرفه گشایش یافت.
وی بیان کرد: ۲۸ غرفه از مجموع ۹۴ غرفه نمایشگاه، مربوط به سازمانها و ارگانهای دولتی است و مابقی غرفهها در اختیار واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان استان قرار دارد که محصولات خود را به نمایش گذاشتهاند.(مشروح گفتوگو)
یک هسته فناور موفق شده با فرآوری ماکارونی به تأمین مقادیر زیادی کربوهیدرات و مواد معدنی در بدن کمک کند، این درحالیست که میزان جذب مواد مغذی در بدن مردم بسیار کم است.
{$sepehr_key_4024}
فرید عمیدی مدیر یک هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور داشت در گفتگو با خبرنگار آنا با معرفی محصول «ماکارونی اسپیرولینا» اظهار کرد: جلبکها منابع ارزانقیمتی هستند، البته یکی از همکاران در زمینه تولید جلبک اسپیرولینا فعالیت میکند، براین اساس جلبک را از همکارم دریافت و به ماکارونی اضافه کردیم.(مشروح گفتوگو)
به گزارش خبرنگار آنا، نخستین رویداد ملی مسابقه محور تبدیل ویلچر دستی به برقی با همکاری اداره کل بهزیستی استان مرکزی، همزمان با هفته جهانی توانخواهان با حضور مسئولان و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، جمعی از توانخواهان انجمن معلولین استان و مؤسسه آسیبهای نخاعی اراک با حمایت مالی واحد فناور آسان طب آران، تولیدکننده تجهیزات توانبخشی مستقر در مرکز رشد واحد اراک (شهرک دانشگاهی) در این واحد دانشگاهی برگزار و برترینها تجلیل شدند.
مرکز رشد شهید آوینی سپاه ناحیه خمینیشهر در دانشگاه آزاد اسلامی خمینیشهر در مراسمی با حضور مسئولان گشایش یافت و آغاز به کار کرد.
مهدیه فاضلی شهرکی مدیرعامل شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل که با محصول کشک زرد سیستانی و انواع ادویه در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: در حوزه صنایع غذایی و غذاهای فراسودمند فعالیت میکنیم، غذاهایی که تراریخته نیستند و برای انسان ضرری ندارند.
وی با بیان اینکه در تولید انواع ادویه مفید از بلغور گندم، آب پیاز، تخم گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه و... فعال هستیم، گفت: با توجه به تخصصی که در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داریم با درنظرگرفتن خواص دارو و مزاجهای گرم و سرد و سازگار با طبع افراد، ادویهای تولید کردهایم که از ۲۴ نوع ادویه تشکیل شده است.(مشروح گفتوگو)
در راستای سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای کیفیت فعالیتهای آموزشی و پژوهشی که از ارکان اصلی وظایف اعضای هیئت علمی و نقش ارزنده آن در ارزیابی فعالیت آنان و پویایی دانشگاه است، محمدحسین موثقغازانی دانشیار رشته دامپزشکی - بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با ارائه مستندات معتبر مندرج در آییننامه تشویق طبق بند ۲-۱ سال ۲۰۲۳ و بند ۲-۲ سال ۱۴۰۲ دو پایه تشویقی را کسب کرد.
خبرنگار آنا به مناسبت جهش علمی و کسب دو پایه تشویقی، دانشیار و عضو هیئت علمی تماموقت گروه آموزشی دامپزشکی- بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر، درباره جایگاه علم بهداشت مواد غذایی، گرایشها و زیرشاخههای آن و چالشهای پیش روی دانشجویان و علاقهمندان به این رشته با محمدحسین موثقغازانی دانشیار رشته دامپزشکی - بهداشت مواد غذایی این دانشگاه گفتگو کرده است.(مشروح گفتوگو)
محمدرضا حسینیمعصوم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفتگو با خبرنگار آنا از کسب سه عنوان برتر این واحد دانشگاهی در نمایشگاه هفته پژوهش خراسانشمالی خبر داد و اظهار کرد: با ارزیابیهای صورت گرفته توسط ارزیابان هفته پژوهش و فناوری، واحد بجنورد در سه حوزه پژوهشگران برتر بخش استادان هیئت علمی و دانشجویان و غرفه نمایشگاهی حائز رتبه برتر شد.(مشروح گفتوگو)
فرشید ابراهیمدخت مدیرعامل هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد که در ششمین رویداد عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور داشت در گفتگو با خبرنگار آنا با معرفی محصول «قهوهساز صنعتی» اظهار کرد: حتماً ماشینهای تولید اسپرسو در کافهها و رستورانها را دیدهاید، یکی از فعالیتهای ما جنرال سرویس و تعمیر اینگونه ماشینهاست، در این راستا با کمک دانشگاه آزاد اسلامی محصولی با نام «قهوهساز صنعتی» طراحی کردیم که صفر تا صد قطعات آن ایرانی است.(مشروح گفتوگو)
انتهای پیام/