صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳
محمدی ترکاشوند در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

کاهش فاصله بین کسب و کار و دانشگاه با رویداد صدرا

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: دغدغه به‌کارگیری مهارت و دانش دانشجویان در صنایع خلّاق با برگزاری رویداد‌هایی مانند صدرا رفع می‌شود، چراکه این نوع اجلاس‌ها فاصله بین کسب و کار و دانشگاه را کاهش می‌دهد.
کد خبر : 939532

به گزارش خبرنگار آنا، چهارمین جلسه هماهنگی سومین رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور علی محمدی ترکاشوند معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، حسین شمس رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی و محبوبه غفوریان دبیر سومین رویداد صدرا برگزار شد.

تور‌های صنعتی، سمینار‌های تخصصی و فناوری‌های دانش‌بنیان در صنعت ساختمان از موارد مورد بحث برای اجرا در نمایشگاه صدرا بود.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در حاشیه این نشست در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: دغدغه به‌کارگیری مهارت و دانش دانشجویان در صنایع خلّاق با برگزاری رویداد‌هایی مانند صدرا، اجلاس بین‌المللی مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار، کارآفرینی و رونق اقتصادی، برندسازی، نوآوری و هوشمندسازی رفع می‌شود، چراکه این نوع اجلاس‌ها فاصله بین کسب و کار و دانشگاه را کاهش می‌دهد.

علی محمدی ترکاشوند عنوان کرد: یکی از برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس این است که در حوزه فناوری‌های دانش‌بنیان و صنایع خلّاق و کسب و کار با محور دانشجو و کارمندان آن را رونق دهد.

وی متذکر شد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس بیش از ۲۷ هزار دانشجو داریم و با هدف و شعار «هر دانشجو یک مهارت» تلاش می‌کنیم دانشجویان کنار تحصیل در رشته و تحصیلات اکادمیک خود در حوزه‌های مهارتی و دانش‌بنیان مهارت‌هایی آموزشی کوتاه‌مدت را نیز فرا گیرند تا محصولاتی را خلق کنند، به این ترتیب خلق ثروت و رونق اقتصادی از مسیر مهارت‌آموزی برای دانشجویان مهیا می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر