صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

درخشش دانشجوی شریفی در مسابقات جهانی ایده و اختراعات (IFIA)

امیرمحمد بختیاری دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف، با به دست آوردن مدال نقره موفق به کسب رتبه دوم در چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA 2024) شد.
کد خبر : 929237

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرمحمد بختیاری دانشجوی مقطع کارشناسی ورودی سال 1401 دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، موفق به کسب رتبه دوم (مدال نقره)، در چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA) شد.

{$sepehr_key_1459}

چهارمین دوره مسابقات جهانی ایده و اختراعات ۲۰۲۴، با ۶۰۰ طرح از ۴۰ کشور جهان (ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، مراکش، اندونزی، ترکیه، ایران، روسیه، قطر، بحرین، بریتانیا، چین، هنگ کنگ، مالزی، تایلند، امارات متحده عربی، لهستان، و ...)، از 26 تا 28 مرداد (۱۶ تا ۱۸ اوت) در سوئیس برگزار شد، که مخترعین در رشته‌های مختلف از جمله؛ مهندسی، علوم کامپیوتر، کشاورزی و محیط زیست، شیمی و زیست شناسی و پزشکی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در این میان امیرمحمد بختیاری با ارایه طرح خود در حوزه حفاظت از محیط‌زیست و کسب رتبه دوم مسابقه، موفق به دریافت مدال نقره این دوره از مسابقات شد.

گفتنی است دستگاه ساخته شده توسط امیرمحمد بختیاری با استفاده از یک روش ترکیبی اسپری خاک و گاز، کربن‌دی‌اکسید اطفاء حریق را انجام می‌دهد. به گفته وی ساخت این دستگاه حدود ۸ ماه به طول انجامیده است بختیاری ساخت دستگاه خود را از 16 سالگی آغاز کرده و تاکنون به توسعه و اعمال تغییرات جهت ارتقای عملکرد دستگاه خود پرداخته است. این دانشجوی شریفی دستگاه خود را ثبت اختراع داخلی و ثبت اختراع pct بین‌المللی در سازمان جهانی اختراعات WIPO (World Intellectual Property Organization) کرده است. ثبت اختراع pct در 152 کشور جهان اعتبار دارد.

{$sepehr_key_1458}

بختیاری همچنین در بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی نیز مقام سوم کشوری را بدست آورده و با معرفی دستگاه خود موفق به عضویت در فدراسیون جهانی مخترعین شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: دانشگاه شریف
ارسال نظر