بهرهگیری از متخصصان دانشگاهی در مراکز تصمیمگیری
علیرضا فرخبخت عضو هیئتعلمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی انزلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توجه به موضوع هوش مصنوعی و علم دادهها، علوم شناختی و رفتاری، علوم اطلاعات، محیطزیست، غذا، دارو و سلامت را از اولویتهای کاری نامزدهای ریاستجمهوری در حوزه علم و فناوری کشور عنوان کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که چه مؤلفههایی باید مدنظر مسئولان قرار گیرد تا رشد علمی کشور متوقف نشود، بیان کرد: توسعه مراکز پژوهشی در دانشگاهها و الزام دانشجویان و استادان به فعالیتهای پژوهشی، افزایش سهم پژوهش از بودجه کشور و الزام مراکز تصمیمگیری به استفاده از پژوهشهای انجامشده و یا اجرای پژوهش قبل از اخذ تصمیمگیری از مهمترین موضوعات و مؤلفههایی است که باید مورد توجه مسئولان برای تداوم رشد علمی کشور قرار گیرد.
{$sepehr_key_224}
عضو هیئتعلمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی انزلی درباره چگونگی گستره علمی در استانهای کشور، مطرح کرد: یکسانی در همه استانها مشاهده نمیشود و باید برای ادامه رشد علمی بر اساس قابلیتها، فرصتها و ضعفهای هر استان برنامهریزی صورت گیرد.
فرخبخت استفاده از افراد متخصص و باتجربه دانشگاهی در مراکز تصمیمگیری که بتوانند با مطالعه، پژوهش و در نهایت ایده منجر به اتخاذ تصمیمات بهتر شوند را از اهم مطالبات فعالان حوزه علم، پژوهش و فناوری کشور از رئیسجمهور جدید عنوان کرد.
وی وجود نیروهای متخصص، باتجربه و ایدهپرداز، وجود منابع اولیه و تنوع رشتههای تخصصی در بیشتر استانها و دانشگاهها را از نقاط قوت حوزه علم و فناوری کشور برشمرد و توضیح داد: نگاه تخصصیتر و واقعی به پژوهش و حوزه علم و فناوری، بودجه اندک حوزه علم و فناوری، استفاده از افراد غیرمتخصص در حوزه علم و فناوری و عدم استفاده از نتایج فعالیتهای انجامشده از نقاط قابل تأمل حوزه علم و فناوری در کشور است.
انتهای پیام/