صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۴ - ۰۳ تير ۱۴۰۳

پورمحمدی: پزشکیان آدم خوبی‌است ولی نه برای ریاست‌جمهوری

مصطفی پورمحمدی گفت: حجاب مقوله دینی و فرهنگی و مورد احترام است و زنان ما به آن وفادار هستند و امروزه مقوله اختلافی است که برخی به آن می‌پردازند و در کشاکش‌های نامطلوب اجتماعی به تنازع رسیده است.
کد خبر : 918620

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مصطفی پورمحمدی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در محل خبرگزاری تسنیم صبح امروز یکشنبه با حضور خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار شد.

پورمحمدی در ابتدای این نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: برنامه دولت قرار نظم و انضباط و جدیت در برنامه‌ها و رعایت حقوق همه است.

وی افزود: خوشحالم از اینکه فضای اطلاع‌رسانی در کشور از جایگاه خوبی برخوردار است و این را سرمایه ارزشمند برای کشور و ملت می‌دانم. جامعه ایران بسیار بانشاط، باروحیه و توانمند است و بخش زیادی از این توان و احساس و روحیه مبتنی بر تلاش خبرنگاران است. برنامه من در دولت قرار ارتقای جایگاه خبرنگاری و اطلاع‌رسانی است. بخش مهمی از موفقیت دولت را در گروی تلاش و همکاری شما برای ایجاد محیط مناسب و باانگیزه برای رشد و توسعه کشور می‌دانم.

پورمحمدی ادامه داد: اطلاع‌رسانی خوب به مسئولین و مردم بسیار کارساز است. از طرفی دنیای امروز دنیای شفافیت و نظارت عام است و به‌نحوی پرسرعت‌تر از نظارت ساختار‌ها و سازمان‌ها است.

وی ادامه داد: نظارت افکار عمومی بسیار تعیین‌کننده است و اگر به سلامت اداری و خدمات‌رسانی در کشور می‌اندیشیم باید به جامعه اطلاع‌رسانی احترام بگزاریم و عکس‌العمل‌های تند به آنها نشان ندهیم. نباید اجازه دهیم جسارت خبرنگاران گرفته شود و باید اجازه دهیم خبرنگاران زبان تند و تیز جامعه باشند و احساسات مردم را با صراحت  توضیح دهند و مسئولین هم موظف به پاسخگویی هستند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: تجربه نشان داده است نکات مثبت فعالیت خبرنگاران از نکات منفی آن بیشتر است و باید تلاش کنیم با کمک جامعه خبرنگاری نقاط ضعف آن را کم کنیم و فضای نقادی در کشور را تشویق کنیم. این نقد است که مسیر‌ها را درست و تنبلی و رخوت را تا حد زیاد کنترل می‌کند و از بین می‌برد، بدون نقد کشور به ورطه سقوط خواهد رفت.

حجاب مقوله دینی و فرهنگی و مورد احترام است

پورمحمدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «رسانه‌های بین‌المللی شما را بعضاً اصولگرا و تندرو می‌دانند؛ در روز‌های گذشته گفتید که لایحه حجاب را پس می‌گیرید، آیا قصد دارید دولت آقای رییسی را ادامه دهید؟»، هم‌چنین بفرمایید «مذاکرات هسته‌ای را چطور پیش می‌برید؟» بیان کرد: این اصطلاحات سیاسی است و دارای فاصله‌گذاری دقیق نیست، این مباحث هم‌اکنون با هم مخلوط شده است.

وی گفت: نکته مهم، موضع روشن هر نامزد است. آنچه بنده می‌گویم مواضع روشن انقلاب اسلامی، امام و رهبری و پیشتازان انقلاب است. ما نسبت به حجاب در جامعه ایران افتخار می‌کنیم و پیشینه تمدنی و اسلامی ما جایگاه زنان را بالا می‌داند. حجاب مقوله دینی و فرهنگی و مورد احترام است و زنان ما به آن وفادار هستند و امروزه مقوله اختلافی است که برخی به آن می‌پردازند و در کشاکش‌های نامطلوب اجتماعی به تنازع رسیده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: طراحان لایحه حجاب هم درباره آن اختلاف دارند و اشکالاتی در اجرا دارد و من و بسیاری از دلسوزان انقلاب آن روش را قبول نداریم و مهم است خارج از فضای جدال و ستیز و کف خیابان به این بپردازیم.

سیاست‌های اجرایی بنده با شهید رئیسی متفاوت است

پورمحمدی درباره مذاکرات هسته‌ای عنوان کرد: هر دولتی جایگاه خود را دارد و من مواضع خود را می‌گویم؛ آقای رئیسی از دوستان من بوده و سبک رفتار صمیمی با مردم داشته و من این سبک را ادامه می‌دهم. سیاست‌های اجرایی بنده متفاوت است و بیان شده است. مذاکرات هسته‌ای حق ماست و با تمام قدرت از ظرفیت‌های خود استفاده می‌کنیم تا  حق ملت ایران را با سرعت و قدرت کافی با حمایت مردم خواهیم گرفت.

از طرح موضوع ائتلاف با آقای پزشکیان تعجب می‌کنم!

پورمحمدی در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص اینکه آیا لحظه آخر با آقای پزشکیان ائتلاف خواهد کرد یا نه، گفت: بلوک من روشن است و از این سؤال تعجب می‌کنم. من صاحب یک گفتمان روشن، بدون حاشیه و بدون خط تند و کند هستم.

وی ادامه داد: معتقدم باید یک بازگشت جدی به خط امام و رهبری داشته باشیم. این مواضع را قاطع تعقیب خواهم کرد و این خطی است که چه در انتخابات، چه پس از انتخابات آن را رسالت خودم می‌دانم.

مانند برخی دوستان نیستم که دولت سایه و روشن داشته باشم

پورمحمدی  در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه نظرسنجی‌ها گواه این است که اقبال عمومی به شما نیست، اظهار داشت: اگر اتفاق ناگوار سقوط بالگرد پیش نمی‌آمد بنده پا در این عرصه نمی‌گذاشتم و مانند برخی از دوستان هم نیستم که دولت سایه و روشن داشته باشم و برنامه‌ای مدون یا سرمایه‌گذاری استانی و شهری و رسانه‌ها نداشتم.

وی افزود: خودم را تا اینجا موفق می‌دانم و برنامه‌هایم را شفاف بیان کردم و پیام‌های روشنی دریافت کردم و امیدوار هستم.

پورمحمدی تصریح کرد: زمان کم است و اگر زمان بیشتر بود فضا تغییر می‌کرد. یکی از دلایل این است که بخشی از جامعه هنوز در فضای انتخابات قرار نگرفته‌اند و برنامه ریزی خود را گذاشتم که از این سردی در بیاید و باید این فضا شکسته شود و دلسردی و ناامیدی مردم را باید برگردانیم و تاکنون موفق هستم.

فیلترینگ مطلوب هیچ‌کسی نیست

وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره رفع فیلترینگ و اینکه آیا دولت قدرت این کار را در دستور دارد؟ خاطرنشان کرد: مهم این است که من موضع خود را روشن کنم و از ظرفیت دولت در این زمینه استفاده کنم. سهم دولت در بخش سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری بالاست و اگر دولت دغدغه داشته باشد، رأی قاطع دارد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: فیلترینگ مطلوب هیچ‌کسی نیست؛ برخی دغدغه‌ها باید حل شود و من ملزم هستم که آن را رفع و کاهش دهم. بازی وی‌پی‌ان بی‌فایده است و پول در جیب این مافیا رفته و سرعت کاهش می‌یابد و عارضه امنیتی درست می‌کند.

پورمحمدی اظهار داشت: فیلترینگ در شرایط خاص کارایی داشته ولی چرا الان باید ادامه دهیم؟ خصوصاً که امروز ظرفیت داخلی کشور توسعه خوبی داشته و شبکه فیبرنوری توسه دارد و باید تکمیل شود. در پیام‌رسان‌ها ایده‌ای دارم که آنها را هدایت خواهم کرد و فرصت خوبی در این زمینه داریم و می‌توانیم نیاز‌های کشور را حل رفع کنیم ولی آزاد می‌گذاریم.

وی بیان کرد: بنده از ظرفیت سایر کاندیدا‌ها در دولتم استفاده می‌کنم. کسانی که در مجلس هستند، بمانند و کارشان را انجام دهند؛ مهم مدیریت کلان و راهبردی کشور است. در این انتخابات فردی را نمی‌بینم که قادر به مدیریت کلان نظام باشد و ناچار در این میدان پاگذاشتم.  

بدون هماهنگی با جامعه روحانیت وارد عرصه انتخابات شدم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ سئوال دیگری درخصوص اینکه آیا درباره حضور در انتخابات با جامعه روحانیت جلسه داشتید؟ گفت: بنده دبیر عالی جامعه روحانیت هستم و بدون اینکه فرصت شود هماهنگی کنیم در این عرصه حضور یافتم و ثبت‌نام کردم و گفتم؛ شما آزاد هستید و انتظاری از شما ندارم.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: این میدان عمومی است و بنده مواضع را می‌گویم و اگر مورد اقبال مردم بود، انتخاب می‌شوم.

اجازه نمی‌دهیم دست‌انداز‌هایی ایجاد شود یا به سفارتخانه‌هایی حمله شود

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوال دیگری درباره سیاست خارجی دولت قرار، اظهار داشت: سیاست جمهوری اسلامی روشن است و سعی می‌کنم باتدابیری این را تثبیت کنم و رو به جلو ببریم.

وی افزود: سیاست‌های جمهوری اسلامی کامل و جامع است و با همه کشور‌ها روابط خوب برقرار خواهیم کرد، اما در دو جا این عمل نمی‌شود یک اسرائیل، زیرا این رژیم را قبول نداریم و دومی آمریکاست که فعلا خوی وحشیانه دارد. اما زمانی که رفتار خود را تغییر دهد رفتار ایران هم تغییر خواهد کرد و اینکه باید ببینیم منافع و حقوق ما را رعایت می‌کنند یا نه.

پورمحمدی تاکید کرد: توسعه روابط بین‌المللی با همسایگان در اولویت دارد و روسیه هم را کشور همسایه میدانیم و این اولویت برای این کشور هم رعایت می‌شود و اینکه ما در جایگاه مهم جهانی قرار داریم و باید از ظرفیت‌های بریکس و شانگهای و کشور‌های حوزه خلیج فارس استفاده کنیم.

وی ادامه داد: من این خط را به جد تعقیب خواهم کرد و اجازه نمی‌دهیم دست انداز‌هایی ایجاد شود یا اینکه به سفارتخانه‌هایی حمله کنند.

۱۰ سال است که fatf گلوی ارتباطات مالی را گرفته است

پورمحمدی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه ایا آقای جلیلی اجازه ندادند fatf را تصویب کند؟ اظهار داشت: من بنا ندارم به کسی نسبت خلاف بزنم، آقای جلیلی و یکی از فرماندهان جنگ در ملاقاتی که داشتیم بیان داشتند که شک داریم به صحت و درستی آقایان و باید منافع کشور در اولویت باشد و باید سیاست‌ها تنظیم شود.

وی افزود: ۱۰ سال است که fatf گلوی ارتباطات مالی را گرفته است و اجازه نمی‌دهد. کشور‌ها رویشان نمی‌شود که بگویند تحریم‌های آمریکا مانع است بیان می‌کنند که fatf نمی‌گذارد حتی چین و روسیه این موضوع را بیان می‌کنند.

پورمحمدی تصریح کرد: ما در fatf منطقه‌ای ورود داشته‌ایم  که باید از این موضوع استفاده کنیم.

اطرافیان آقای خاتمی با من زاویه گفتمانی داشتند

وی در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص مشی سیاسی‌اش گفت: رویکرد، مواضع و گفتمان حاکم بر ذهن سه مقوله جداست. من چارچوب فکری و ذهنی خودم را بر مبنای امام (ره)، رهبری، شهید بهشتی و شهید مطهری قرار داده‌ام. اما در مقام اجرا عملکرد، متفاوت است.

پورمحمدی ادامه داد: آیا باید بنشینیم و منتظر فضای مناسب باشیم؟ خیر. من در هر دولتی به عنوان یک کنشگر و فعال موفق بودم و با حفظ مواضع خودم، آن حوزه را ارتقا دادم. من یک قاضی بودم و در دولت آقای هاشمی رئیس اطلاعات شدم و بیشتر گزارش‌هایم به شخص رهبری بود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در دولت آقای خاتمی هم که کنار گذاشته شدم، طبیعی بود، چون اطرافیان آقای خاتمی با من زاویه گفتمانی داشتند، نتوانستند تحمل کنند و کنار گذاشته شدم. همچنین در دولت اقای احمدی‌نژاد نیز برای وزارت اطلاعات بعد وزارت کشور انتخاب شدم، من ابتدا مخالفت کردم، اما بعد اعلام امادگی کردم. آقای احمدی نژاد در بلوک انقلابی بود.

وی خاطرنشان کرد: در دولت آقای روحانی هم قوه قضاییه من را کاندید کرد نه آقای روحانی. قبل از تشکیل دولتشان هم صحبت کردیم و من گفتم با دوستان شما اخلاف نظر داریم، اما عقیده من این است که باید اجازه دهیم خطوط سیاسی شفاف عمل کنند.

پورمحمدی با تاکید بر اینکه هر دولتی که از من درخواست همکاری کرده کمک کرده‌ام و وظیفه‌ام را خوب انجام داده‌ام، تصریح کرد: به گواه همه هرجا رفتم خوب عمل کردم و دوران مدیریتی من، جز دوران‌های ممتاز در کشور است. گاهی به شوخی می‌گویم اگر مرده شور شوم حتما مرده شور خوبی خواهم شد. چون از هیچ کاری نمی‌ترسم و معتقدم اگر کاری برای مردم مفید و ضروری باشد آن را می‌پذیرم و با تمام توان انجام می‌دهم و امیداورم در آینده هم همینطور باشد.

من وکیل مدافع دولت‌ها نیستم

وی در پاسخ به سوالی درخصوص برخی اظهارنظر‌ها مبنی بر احتمال کناره‌گیری وی به نفع پزشکیان اظهار داشت: سایر نامزد‌ها تلاش می‌کنند که من از آنها پشتیبانی کرده و با آنها ائتلاف کنم. خیر، من چنین برنامه‌ای ندارم.

نامزد انتخابات در پاسخ به سوال دیگری درخصوص حضور وی در دولت‌های مختلف و انتظارات برای پاسخ‌های محکم در مناظرات عنوان کرد: بنده سال‌ها در این مباحث صحبت نکرده‌ام و تا مواضعم به جامعه منتقل شود، زمان می‌برد. ما تلاش می‌کنیم و این کار‌ها منابع زیادی می‌خواهد و من، چون چنین برنامه‌ای نداشتم، این مقدمات را فراهم نکردم. دوستان زیادی در عرصه رسانه‌ای بنده را کمک می‌کنند.

پورمحمدی بیان کرد: من وکیل مدافع دولت‌ها نیستم و الان هم دادگاه عملکرد دولت‌ها نیست، مردم حوصله شنیدن این حرف‌ها را ندارند. مردم می‌خواهند بدانند که چه کسی مشکلات را حل می‌کند و صورت مسأله را پاک نمی‌کند. درد‌ها و دغدغه‌های مردم باید بیان شود.

وی گفت: آیا من آمده‌ام به گذشته لگد بزنم؟ مردم از این حرف‌ها بدشان می‌آید و اگر گذشته بد است چرا به کشورمان، اقتصاد، پیشرفت‌ها و نفوذ خود افتخار می‌کنیم؟ اینها در ۴۵ سال گذشته رخ داده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: بنده با مسائل کشور آشنا هستم، هم‌اکنون اقتصاد مشکلاتی دارد و باید حل شود. آمریکایی‌ها گفتند سخت‌ترین تحریم تاریخ و فلج‌کننده را بر ایران تحمیل کردیم. اوفک و چند دفتر در کاخ سفید ایجاد شده تا اقتصاد ایران را مختل، فلج و فروپاشی کنند؛ علیرغم این فشار‌ها و سختی که مردم دارند، آیا اقتصاد کشور فروپاشید و تولید متوقف شد و زندگی مختل شد؟ نه، چون اقتصاد ایران قوی است و مدیران و تولیدکنندگان قوی هستند و کشور را حفظ کردند ولی مشکلات را داریم. این مسائل به مردم فشار وارد می‌کند که باد حل شود.

بنا نیست در مناظرات پاسخ هر حرفی را بگویم

پورمحمدی اظهارداشت: باید مدافع این گذشته باشیم ولی وکیل مدافع دولت‌ها نیستم؛ خطا‌ها زیاد بوده و نباید تکرار شود و بلکه باید اقرار کرد. بنا نیست در مناظرات پاسخ هر حرفی را بگویم بلکه باید وظایف خود را بگویم و از نقاط قوت دولت‌ها دفاع کرده و این را دنبال می‌کنم.

وی اضافه کرد: گرایش‌ها بر من تحمیل نمی‌شود و البته مدیرانی که گرایش فکری نزدیک‌تری دارند با استفاده می‌کنم، چون بالاخره در بلوک اصولگرایی هستم.

کشور‌های شرقی در روابط ما جایگاه ویژه‌ای خواهند داشت

وی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار رسانه چینی در خصوص نگاه سیاست خارجی دولتش گفت: ما حتما یک سیاست متعادل خواهیم داشت. ایران کشور بزرگ، توانمند و با بازار بزرگی است و طبعا روابطمان را با کشور‌های دیگر توسعه خواهیم داد. هر کشوری که آماده همکاری بیشتری با ما باشد مثل چین و روسیه که اقبال بیشتری به روابط ما نشان دادند؛ از آنها استقبال خواهیم کرد. در بلوک بندی جدید جهانی شرایط جدید را بیشتر درک کنیم و کشور‌های شرقی در روابط ما جایگاه ویژه‌ای خواهند داشت.

ارگان‌هایی مانند دولت نباید در اقتصاد دخالت کنند

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوال دیگری، با اشاره به راهکار دولتش برای خانواده‌های کارگران، اظهار داشت: مقوله حقوق و دستمزد و بیمه به اقتصاد و پایه‌های اقتصادی برمی‌گردد. باید اقتصاد را از این بن‌بست خارج کنیم. قفل اقتصاد در هر صورت باید باز شود.

وی افزود: ما به گفتمان اقتصاد مقاومتی که ده سال پیش مطرح کردند نتوانستیم اجرای خوبی داشته باشیم. تنازعات، بلوک‌بندی‌های داخلی و گرایش‌های مزاحم بی‌هویت در رشد و توسعه اقتصاد سنگ‌اندازی شده است.

پورمحمدی تصریح کرد: ارگان‌هایی مانند دولت نباید در اقتصاد دخالت کنند. اقتصاد ما نباید دولتی باشد. وقتی دولت نباید بیاید یعنی دولتی‌ها، شبه‌دولتی‌ها و خصولتی‌ها و ... نباید بیایند. چرا ما اجازه دهیم مجموعه دولتی با منابع دولتی رقیب مردم شود.

وی تاکید کرد: اقتصاد ما باید تکان بخورد، در چند سال گذشته خود تحریمی به تحریم بیرونی کمک کرده است. سیاست یارانه‌ای در ۱۲ سال گذشته تشدید و تقویت تحریم‌کنندگان بوده است. ما زمانی که تحریم می‌شویم باید مصرف خودمان را کنترل کنیم نه اینکه بیشتر مصرف و منابع را اصراف کنیم.

پورمحمدی تاکید کرد: من خوشحالم که دولت شهید رئیسی نظام تامین اجتماعی را تقویت کرد. نفس کار و سیاست حتما مثبت است. رمز حل مشکل اقتصاد است. در تمام جلسات مناظراتی تاکید می‌کنم اقتصاد را دریابید و اصل را اینجا بگذارید.

وی ادامه داد: برنامه‌های متعدد و جزئی مثل «آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچ» است. فکر می‌کنم با مردم می‌توانیم قهرمان شویم اگر به یک گفتمان و نگاه و اعتماد مشترک برسیم.

امروز اقتصاد ایران به تصمیمات سخت نیاز دارد

پورمحمدی تاکید کرد: حتما تصمیمات سخت خواهم گرفت ولی یک حرف می‌زنم امروز اقتصاد ایران به تصمیمات سخت نیاز دارد. مردم از ما صداقت ببینند و تمام ظرفیت‌ها را در خدمت آوردیم و از همه ظرفیت‌های ملی استفاده می‌کنیم.

وی بیان داشت: مردم اگر در ما صداقت ببینند و با تاکید می‌کنم مرد پای ما حرف‌های خوب می‌ایستند و سختی‌ها را تحمل می‌کنند. رهبری معظم در صحنه‌های سخت با اعتماد سازی از گردنه‌ها عبور داد. در سهمیه‌بندی بنزین که مهمترین طرح کلان در آن زمان بود اعتماد به ما کردند با اینکه طرح ناقص بود.

پورمحمدی تاکید کرد: امروز ایران نیازمند تصمیمات سخت است. در سهمیه بندی بنزین یک تصمیم سخت بود و شش ماه برای آن کار کردیم و خانواده من هم نمی‌دانستند که سهمیه بندی بنزین است تا باک بنزین پر کنند. اگر با مردم صادق باشیم آنها نیز ما با همراه می‌شوند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: سیاست من فاصله گرفتن از تنوع ارز است، اما در تولیدات جهت مصارف عامه مجبوریم از ارز ترجیحی استفاده کنیم؛ همانطور که کشور‌هایی مثل چین ۲۴۰ میلیارد ارز ترجیحی به جامعه خود تزریق کرده است.

در دولتم با بچه‌های ولایی، حزب‌اللهی و کاربلد کار می‌کنم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه‌ی این نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی‌های برخی کارشناسان مبنی بر اینکه وی و پزشکیان یک سبد رأی دارند، اگر به‌عنوان رییس‌جمهور انتخاب شدید از پزشکیان استفاده خواهید کرد؟ بیان کرد: این رویکرد را تشویق و تکرار نکنید. از دوستان اصولگرا توقع دارم این حرف را که دیگران می‌گویند، تکرار نشود. بنده در دولتم با بچه‌های ولایی، حزب اللهی و کاربلد کار می‌کنم و بخش زیادی از دولتم این افراد خواهند بود.

آقای پزشکیان آدم خوبی است ولی برای ریاست‌جمهوری نه

پورمحمدی اظهار داشت: آقای پزشکیان آدم خوبی است ولی برای ریاست جمهوری نه، آقای ظریف دیپلمات خوبی است و اگر مربی خوبی داشته باشد، بازیکن خوبی است ولی نمی‌تواند راهبری داشته باشد. در اصولگرایان و اصلاح‌طلبان امثال آقای ظریف را زیاد داریم. مدیر عالی کشور باید مربی خوبی باشد و از ظرفیت‌ها استفاده کند؛ بازیکن‌ها می‌توانند از گروه‌های مختلفی باشند ولی مربی این بازیکنان را جمع کرده و خروجی مطلوب می‌گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نباید گفتمان را از دست داد؛ من گفتمان انقلابی دارم و اصرار دارم که این گفتمان کشور را تا اینجا آورده است. این سخت به این معنا نیست که بلوک‌بندی سیاسی و دیوارکشی داشته باشیم. مردم هم همین را می‌خواهند؛ برخی که هنوز جو انتخاباتی ندارند، نمی‌دانند ما این موارد را باور داریم. اگر جامعه ایمان بیاورد که این سخنان من صادقانه است، بخش مهم کسانی که انگیزه مشارکت ندارند، مشارکت می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر