صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

ساخت و تحویل ۷ هزار مدرسه در دولت سیزدهم

وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه رویکرد مدرسه قوی ایران قوی است، گفت: دولت برای زمان حال کار نمی‌کند و در طول ۳۰ ماه فعالیت دولت سیزدهم ۷ هزار مدرسه ساخته و تحویل دانش آموزان شده است.
کد خبر : 911367

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی معلمان جهادی که با هدف ترویج فرهنگ جهاد و خدمت رسانی بی منت به محرومان با حضور معاون اجرایی رییس جمهور برگزار شد گفت: موضوعی که ما را گرد هم آورده، تقویت مدرسه و هرآنچه که به مدارس قوت می‌دهد، است.

وی با بیان اینکه بی‌هیچ تردیدی مدرسه قوی زمینه ساز کشور قوی است افزود: مدرسه اصلی‌ترین مکان آموزشی است که پایه کشور را پایه گذاری می‌کند.

صحرایی با بیان اینکه محصول آموزش و پرورش زود بازده نیست و یکساله پایه‌ریزی نمی‌شود گفت: درحال حاضر کودکی که در دبستان است به زودی سکان کشور را به عنوان وزیر، معاون و رییس جمهور به‌دست می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش بابیان اینکه کار معلمی مهمتر از مرزداری است افزود: مرزبانان امروز نتیجه فعالیت معلم‌ها هستند. امروز، ایران از مدارس سال‌های گذشته به بار آمده؛ از این حیث کار معلمان همانند کار مرزبانان است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز مرزبانان در مرز‌های ما قوی هستند و هیچ کس نمی‌تواند به مرز‌ها نگاه چپ کند ادامه داد: امروز سلاح ما مغز است.

صحرایی با بیان اینکه وجه جهادی معلم، از ویژگی‌های برجسته معلم تراز سند تحول بنیادین است گفت: افتخار ما در این دوره این است که جهاد را در کردار معلم نشان دادیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۸ هزار گروه جهادی دانش‌آموزی وجود دارد افزود: این تعداد یعنی دانش‌آموزان درحال تمرین جهادگری هستند.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های دانش آموز هم تراز سند تحول بنیادین، ایثارگری و خود باوری است ادامه داد: در گروه‌های جهادی دانش‌آموز خوشحالی خود را در خوشحال کردن دیگران می‌بیند و اگر دانش‌آموزان به این درک برسد، از کودکی در مسیر اولیاء الله قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر