صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
خان‌محمدی در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

توزیع کاروان تجهیزاتی ۱۰ میلیارد تومانی بین دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: کاروان تجهیزاتی به ارزش ۱۰ میلیارد تومان به بهانه ایجاد حال خوب میان دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده بلوچستان توزیع شد.
کد خبر : 911216

حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به برنامه‌های سازمان نوسازی درباره مدارس سیل‌زده به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: سیل بلوچستان قبل از سال ۱۴۰۳ اتفاق افتاد و پس از سال‌ها خشکسالی ورود این حجم آب جای خوشحالی داشت؛ اما آسیب‌هایی نیز وارد شد.

آسیب نسبی به ۳۶۸ مدرسه در سیستان و بلوچستان

وی با بیان اینکه به ۳۸۶ مدرسه در سیل بلوچستان آسیب نسبی وارد شد، ابراز کرد: در نوروز ۱۴۰۳ با هماهنگی‌ای که در قرارگاه جهادی شکل گرفت با همراهی سازمان نوسازی و اداره کل سیستان و بلوچستان با حضور دانش‌آموزان و معلمان ترمیم‌ها صورت گرفت و تخلیه گل‌ها در حاشیه مدارس و نمازخانه‌ها انجام شد؛ همچنین دانش‌آموزان بعد از تعطیلات عید در مدرسه مستقر شدند.

خان‌محمدی با اشاره به کاروان تجهیزاتی، ادامه داد: این کاروان به بهانه ایجاد حال خوب میان دانش‌آموزان انجام شد. سیلاب دو مرحله داشت و کاروان تجهیزاتی که بین دانش‌آموزان توزیع شد در دو مرحله حدود ۱۰ میلیارد تومان بود.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، علاوه‌بر بهسازی مدارس سیستان و بلوچستان، تجهیزات نیز بین آن‌ها توزیع شد و بازخورد بسیار مثبتی داشت. دانش‌آموزان در فضای مجازی به ما پیام ارسال می‌کردند و از دریافت تجهیزات اعم‌از کولر، میز و صندلی ابراز خوشحالی می‌کردند.

توجه ویژه به احداث مدارس در تراز مناسب

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه عمدتاً مدارس قدیمی که در تراز مناسبی احداث نشده بودند، آسیب دیده بودند، ادامه داد: این سیل برای سیستان و بلوچستان بی‌نظیر بود و در ۷۰ سال گذشته این اتفاق رخ نداده بود؛ ۹ هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه خروجی سد کهیر بود و در علم مهندسی طوفان نو نامیده می‌شود. 

خان‌محمدی با اشاره به ستاد بحران سازمان نوسازی، خاطرنشان کرد: تکالیف این ستاد کاملا مشخص است و ارائه به ستاد بحران کشور انجام شد. همچنین ساختاری برای این اقدامات در استان‌ها طراحی و برنامه‌ریزی کردیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر