ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنیبر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانشآموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانشآموزان یکی از ظریفترین و مینیاتوریترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.
وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهرهگیری از توان مشاوره دقیق روانشناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیروهای کیفیتبخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانیکه یک انحراف در آمار میبینیم؛ در بخشهای نرمافزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستانها امکاناتی که رشتههای دیگر و دانشآموزان تحربی دارند، دانشآموزان ریاضی نیز بهرهمند هستند.
انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است
سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاعرسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت میگیرد. نهادهایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفهای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.
در میان فارغالتحصیلان هنرستانی کمترین بیکاری را داریم
وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانشآموزان در رشتههای فنیحرفهای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغالتحصیلان هنرستانی کمترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانشآموزان مهارت دارند.
فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشتههای کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نهتنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزشدیده روبرو هستند.
هنرستانها برای همه رشتهها الگو موفقی هستند
سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستانها برای نهتنها برای رشتههای ریاضی بلکه برای هنرستانها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعدادهای خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.
وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.
انتهای پیام/