صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

سایه دیابت و فشارخون دوران بارداری بر سلامت قلب کودکان

تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنانی که در دوران بارداری به فشار خون بالا یا دیابت مبتلا می‌شوند، بیشتر احتمال دارد فرزندانی به دنیا بیاورند که در سنین پایین به بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که ممکن است سلامت قلب آنها را به خطر بیندازد.
کد خبر : 897861

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از نیویورک تایمز، مطالعات جدیدی که در نشست سالانه بارداری انجمن پزشکی جنین مادر ارائه شد، تأثیر ماندگار عوارض بارداری بر سلامت قلب کودکان را نشان می‌دهد.

این مطالعه که در مجله آمریکایی زنان و زایمان منتشر شده است، نشان می‌دهد که کودکانی که از مادرانی با سابقه بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا یا دیابت در دوران بارداری متولد می‌شوند، در معرض خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی قرار دارند.

محققان بیش از 3300 جفت مادر و کودک را به مدت بیش از یک دهه مورد بررسی قرار دادند. یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که کودکانی که از مادرانی با فشار خون بالا متولد می‌شوند، تا سن 12 سالگی، 16 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به مشکلاتی مانند کلسترول بالا یا اضافه وزن هستند. همچنین، فرزندان مادران مبتلا به دیابت بارداری 11 درصد بیشتر احتمال دارد که علائم اولیه بیماری‌های قلبی عروقی را نشان ‌دهند.

«راشل ام. باند» (Rachel M. Bond)، متخصص قلب در آریزونا، بر اهمیت این یافته‌ها تأکید کرد و گفت که این یافته‌ها می‌تواند راه را برای غربالگری و درمان زودهنگام بیماری‌های قلبی در کودکان هموار کند.

با افزایش سن مادران در هنگام بارداری، اهمیت مراقبت‌های قبل از بارداری روز به روز بیشتر می‌شود. با شناسایی و درمان به موقع عوارض مرتبط با بارداری، می‌توان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در مادران و فرزندانشان در درازمدت کاهش داد و به طور بالقوه زندگی بسیاری از خانواده‌ها را بهبود بخشید.

 

انتهای پیام/

سمانه حیدران
ارسال نظر