صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۲
یک پژوهشگر حوزه ایمنی غذا در گفت‌وگو با آنا درخواست کرد؛

سرمایه‌گذاران ایرانی از تجاری‌سازی محصولات جدید حمایت کنند

یک دانشجوی دکترای تخصصی ایمنی غذا از ساخت سه محصول در حوزه تولید مواد غذایی سالم خبر داد و گفت: تمایل داریم تجاری‌سازی این محصولات با حمایت سرمایه‌گذاران ایرانی و در داخل کشورمان انجام شود.
کد خبر : 892815

امین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: پروبیوتیک‌ها در غذاها اثرات زیستی یعنی ضدمیکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارند.

وی افزود: به‌ تازگی پودر پروبیوتیکی ساخته‌ایم که با اضافه شدن به مکمل‌ها و یا غذای روزانه سطح پروبیوتیک‌های دریافتی انسان را افزایش می‌دهد.

این پژوهشگر گفت: محصول بعدی یک پوشش خوراکی است که به دو روش اسپری یا محلول در آب از رشد میکروبی و خشک شدن سطح گوشت جلوگیری می‌کند.

عباسی با بیان اینکه هر دو محصول در ایران ثبت‌ شده‌اند و به دنبال ثبت پتنت خارجی آن هستیم، افزود: با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان وارد مرحله تجاری‌سازی شدن آن‌ها شده‌ایم.

وی در ادامه اظهار کرد: محصول سوم ساخت یک محیط کشت پروبیوتیک است که در صنعت غذایی کاربرد دارد؛ در این محیط رشد پروبیوتیک ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

این متخصص ایمنی غذا گفت: در صنعت غذا نیاز به باکتری‌های آغازگر وجود دارد که برای دستیابی به آن‌ها باید یک محیط کشت در دسترس باشد.

وی یادآور شد: در محیط کشت ساخته ما از ترکیباتی استفاده‌ شده که این سیگنال را به پروبیوتیک ها می‌دهد که باید سریع‌تر رشد کنند و به دلیل اهمیت سرعت کار در صنعت، این محصول می‌تواند برای صنایع غذایی جذاب باشد.

این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هیچ کار موفقی به‌صورت انفرادی محقق نمی‌شود، افزود: ساخت این سه محصول در قالب یک کار گروهی با همکاری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، مشهد و اهواز انجام‌شده که این ارتباط در کنگره‌های علمی شکل‌گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به‌ ضرورت حمایت‌های قانونی از محصولات فناورانه به‌ویژه در بخش تجاری‌سازی، افزود: فرآیند اخذ تأییدیه‌ برای محصولاتی که اولین بار ساخته می‌شوند، چون نمونه‌ای دیگری ندارند، معمولاً طولانی‌تر است.

عباسی از جذب برخی سرمایه‌گذاران از طریق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای پروژه‌های علمی خبر داد و خاطرنشان کرد: برخی از سرمایه‌گذاران خارجی از جمله کشورهای حاشیه خلیج‌فارس با رصد فعالیت‌های علمی پژوهشگران ایرانی تمایل خود را برای سرمایه‌گذاری نشان می‌دهند اما ترجیح ما این است که فرآیند تولید و تجاری‌سازی محصولاتمان در داخل کشور و با حمایت سرمایه‌گذاران ایرانی انجام شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر