صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

واریز معوقات رتبه‌بندی معلمان با حقوق شهریورماه

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش، از واریز معوقات رتبه‌بندی معلمانی که نسبت به احکام خود اعتراض داشتند با حقوق شهریورماه خبر داد.
کد خبر : 869547

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش با حضور در یک برنامه‌ای تلویزیونی اظهار کرد: مسائل رتبه‌بندی در حال انجام است، به اعتراضات همکاران نسبت به احکام رسیدگی شده است و در حقوق شهریورماه معوقات به حساب آن‌ها واریز شد.

او در بخش دیگر سخنان خود درباره تمهیدات آموزش‌وپرورش در خصوص بازگشایی مدارس توضیح داد: برنامه‌ریزی برای بازگشایی مدارس تقریباً از هفت الی هشت ماه قبل شروع می‌شود و ما برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ را از بهمن‌ماه ۱۴۰۱ آغاز کردیم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش در پاسخ به سؤالی درباره چرایی هزینه‌های گزاف سرویس‌های مدارس، توضیح داد: سرویس مدارس جزو فعالیت‌هایی است که ارتباط مستقیم با آموزش‌وپرورش ندارد، اما مسئولیت آن بر عهده مدیر مدرسه گذاشته شده است. نهایتاً امسال آیین‌نامه جدید به تصویب هیئت دولت رسید. مدیر مدرسه وظیفه برنامه‌ریزی برای تعلیم و تربیت دانش آموزان دارد و اگر بخواهد برای این موضوع وقت بگذارد با مشکل مواجه می‌شود.

به گفته کاظمی، از سال گذشته تا کنون ۲۰۲۰ مدرسه با طرفیت بیش از ۱۰ هزار کلاس درس در سراسر کشور ایجاد شده و امسال نیز آموزش‌وپرورش برای جذب ۵۰ هزار معلم اقدام کرده است.

او در پاسخ به سؤالی درباره آموزش و شناسنامه‌دار شدن معلمان مدارس غیرانتفاعی، اظهار کرد: فرآیند آموزش معلمان مدارس غیردولتی از خردادماه آغاز و دوره‌های آموزشی آن از اوایل شهریورماه شکل گرفته است و بر اساس آخرین گزارشات در استان‌ها فرآیند آموزش توسط دانشگاه فرهنگیان شروع شده است و ممکن است دوره‌ها در برخی استان‌ها به پایان نرسیده باشد، اما در برخی استان‌ها این آموزش‌ها به پایان رسیده است. برنامه‌ریزی توسط دانشگاه فرهنگیان انجام شده است و در روز‌هایی که معلمان کلاس ندارند این آموزش‌ها تا مهرماه انجام می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرور درباره استخدام خدمت‌گزاران مدارس، تصریح کرد: این امر مسئله دیروز و امروز نیست و سال‌های گذشته هم بوده است. با پیگیری وزیر و همراهی سازمان اداری و استخدامی مقرر شد تا پایان سال ۱۴۰۲ بتوانیم مجوز‌های تعدادی را نهایی کنیم و نسبت به جذب این‌ها اقدام کنیم که این امر در طول سال تحصیلی انجام می‌شود و امیدواریم تا پایان اسفندماه زمینه جذب این افراد را فراهم کنیم.

کاظمی درباره کسری معلمان در برخی مدارس ابتدایی، گفت: اعلام نتیجه آزمون استخدامی آموزگاری انجام شده است و طبیعتاً سازماندهی این افراد از قبل مشخص شده است به عبارت دیگر گرچه اسم پذیرفته شده مشخص نبود، اما معلوم بود که برای مثال در این منطقه سه نفر قرار است به عنوان نیروی آموزگاری جذب شوند. این برنامه‌ریزی در سطح منطقه و شهرستان اتفاق افتاده است و امیدواریم از روز دوشنبه سوم مهر این سازماندهی انجام گیرد. در برخی استان‌ها نیز از اول مهر معلمانی که اعلام نتیجه آن‌ها انجام شده بود در مدارس ساماندهی شدند.

به کارگیری بازنشسته‌ها برای تدریس ابتدایی و متوسطه

او درباره به کار گیری بازنشسته‌ها برای تدریس در مدارس ابتدایی، تصریح کرد: بخشی از جذب نیروی انسانی به خروجی دانشگاه فرهنگیان باز می‌گردد. بخشی دیگر از طریق جذب و استخدام نیروی دبیر، آموزگار، هنرآموز و آموزگار استثنایی انجام می‌شود. بخشی نیز از طریق به کارگیری نیرو‌های موظف است که ساعت غیرموظف دارند و تدریس می‌کنند. بخشی دیگر از کسری نیرو را نیز که مجوز آن صادر شده است از طریق به کارگیری تعدادی بازنشسته‌ها برای جبران کسری نیروی انسانی در دوره ابتدایی و متوسطه انجام می‌دهیم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش در عین حال یادآور شد: ظرفیت دانش‌آموزی ما افزایش داشته و موضوع خروج نیروی انسانی را در سال‌های گذشته داشته‌ایم. در مقطعی پذیرش دانشگاه فرهنگیان ما به حداقل رسید و تصمیمات هفت الی هشت سال گذشته باعث شد ورودی معلمان کم شود، اما بیشترین و گسترده‌ترین استخدام در این دولت و طی دو سال گذشته انجام شد تا بتوانیم کسری نیروی انسانی را جبران کنیم که این امر با پیگیری شخص وزیر آموزش‌وپرورش- آقایان نوری و صحرایی- و همراهی سازمان اداری استخدامی بود که این اتفاق افتاد.

او در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه ساعت مدارس ثابت است، گفت: پایان ساعت آموزش در دوره‌های مختلف تحصیلی متفاوت است. بر اساس برنامه درسی ملی ساعت دوره ابتدایی ۹۲۵ ساعت و متوسطه اول ۱۱۱۰ ساعت و هنرستان‌ها ۱۴۸۰ ساعت است. طبیعتاً زمان شروع فرآیند آموزش و کلاس درس برای متوسطه ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه است، اما پایان آن برای متوسطه اول و دوم و هنرستان‌ها متفاوت است. اما شناورسازی ساعت کاری نیرو‌های اداری کمک می‌کند که این برنامه‌ریزی و مدیریت توسط اولیا شکل گیرد.

کاظمی در پاسخ به پرسشی در خصوص پایین بودن حقوق معلمین برخی مدارس غیرانتفاعی، گفت: وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان مدارس غیردولتی دنبال تصویب قانونی برای حمایت بیشتر از معلمان مدارس غیردولتی هستند، از سال گذشته این امر در مجلس در حال بحث و بررسی است و امیدواریم این مصوبه را داشته باشیم. بر اساس آن طبیعتاً مدارس غیردولتی باید از قانون کار تبعیت می‌کنند و این امر کف حقوق معلمان را مشخص می‌کند و متناسب با نوع مدرسه طبیعتاً ساعات حق‌التدریس متفاوتی پرداخت می‌شود. با این حال اکنون نیز نظارت از سوی سازمان مدارس غیردولتی و ادارات استانی انجام می‌شود و این معلمان می‌توانند اعلام کنند تا پیگیری‌ها انجام شود. برخی خودشان این موضوع کم بودن حقوق را اعلام نمی‌کنند و ملاحظاتی دارند که طبیعتاً همکاران در ادارات نیز به دلیل مطلع نبودن و عدم اطلاع این معلمان، نمی‌توانند پیگیر باشند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش‌وپرورش درباره جذب نیرو‌های خرید خدماتی، گفت: در قانون بودجه کشور به کارگیری نیروی خرید خدمات ممنوع شده است. همکاران ما به دنبال اخذ مجوز‌هایی هستند. البته عمده نیرو‌های خرید خدمات در دو آزمونی که امسال برگزار شد شرکت کردند و عمده این نفرات استخدام و مسئله آن‌ها تقریباً حل شده است. ما در این خصوص تابع قانون هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر