صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسنلو مطرح کرد؛

تقویت اکوسیستم بازی در کشور با برگزاری جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر

سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: جشنواره‌ بازی‌های رایانه‌ای فجر ارتباط و تعامل میان بازی‌سازان را تقویت کرده و آن را به یک اجتماع واحد تبدیل می‌کند تا صنعت بازی به مرحله بلوغ برسد.
کد خبر : 868826

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو، سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر که پیش از ظهر امروز در باغ زیبا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: امروز درباره سه محور صحبت می کنم. اولین مسئله اهمیت صنعت بازی در کشور است. بدون شک یکی از مهم‌ترین حوزه‌های رسانه‌ای در حال حاضر بازی‌های رایانه‌ای هستند، هم از جهت تعداد گیمر و هم گردش مالی. همچنین از نظر تأثیری که روی بحث هویت و شخصیت مخاطب دارد، مهم‌ترین رسانه عصر حاضرمحسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: متاسفانه در بعد حکمرانی این صنعت دچار اختلال است و آن گونه که باید در بخش حاکمیت جامعه به آن توجه نشده است، در نتیجه رشد درخور و شایسته‌ای نداشته است. همچنین به فعالان اکوسیستم اهمیت لازم داده نشده و استعدادهای مهمی مغفول و ناشناخته مانده‌اند.

حسنلو بیان کرد: از این جهت به‌نظرم هر جمع، نشست و نمایشگاهی در حوزه بازی رایانه‌ای مهم تلقی می‌شود. باید به کمک بازیگران این حوزه مسائل و چالش‌های موجود حل شوند و اصحاب رسانه با واقع‌گرایی به اطلاع‌رسانی اخبار این حوزه بپردازند. 

سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: مسئله دوم، بحث زیرساخت‌های مالی اکوسیستم بازی است. ما تا جایی که می‌شود باید این اکوسیستم را به صورت مستقل جلو ببریم چرا که توسعه زیرساخت‌های مالی بسیار مهم است. این امر باعث شده رشد این اکوسیستم متوقف یا کند شود. قالب و نوع  تسهیلات و سرمایه گذاری‌ها در صنعت بازی مهم است. کسب‌و‌کارهایی در این صنعت شکل می‌گیرند که برای رشد نیاز به منابع دارند که این منابع در اختیار بانک‌ها قرار دارد. مجموعه‌های حاکیمتی وظیفه دارند با ایجاد جریان‌های مادی پایدار که سخت‌گیری بانکی مشمول آن شود، منابع قابل ارزشی را ارائه کنند که این اکوسیستم توسعه یابد.

وی عنوان کرد: ما در حال تقویت اکوسیستم بازی در کشور هستیم و کارکرد اصلی جشنواره تبدیل این شبکه به یک اجتماع است. جشنواره‌ها روابط اجزای شبکه را تقویت کرده و آن را به اجتماع تبدیل می‌کند. ما باید به مرحله ای از بلوغ اکوسیستم برسیم.

حسنلو در ادامه خاطرنشان کرد: ما در مرحله اول منابعی که برای شروع این جریان نیاز است را آماده کرده‌ایم. این منابع با کمک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق پروهش و فناوری غیر دولتی صنایع خلاق منابع اولیه برای شتاب‌دهی و رشد شرکت‌های نوپا را در قالب جشنواره فجر ایجاد کردیم. این منابع باید در مراحل بعدی تقویت شوند تا ادامه این راه میسر شود.

وی افزود: در بحث جشنواره فجر ما در کنار بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نقش خود ایفا خواهیم کرد. ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی ریاست جمهوری وظیفه دارد در حوزه توسه فناوری‌های فرهنگی و نرم حمایت‌های لازم را داشته باشد تا شاهد رفع مشکلات و رشد و شکوفایی بازی‌های رایانه‌ای در کشور باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر