صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۸ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲

تولید ژلی که در تست‌های نوار مغزی کاربرد دارد

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید ژلی رسانا شدند که برای ثبت سیگنال‌های بیوالکتریک از پوست بیمار استفاده می‌شود.
کد خبر : 867700

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سعید بحرینی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت سال ۱۳۸۰ با هدف طراحی، ساخت و ارائه دستگاه‌های تشخیصی با کاربرد در حوزه‌های نورولوژی، سایکیاتریری، نوروساینس و طب فیزیکی و توان‌بخشی تأسیس شد و سال ۱۳۹۵ با شروع تحقیقات در زمینه ساخت انواع ژل‌های مورد نیاز جهت انجام تست‌های EEG, NCV, SCV, EP, PSG, Neurofeedback, biofeedback, … در عرصه تولید این محصولات گام برداشت.

وی افزود: اکنون این شرکت تنها شرکت دانش‌بنیانی است که با اخذ مجوز از اداره کل تجهیزات پزشکی به تولید ژل‌های مذکور اشتغال دارد.

این فعال حوزه دانش‌بنیان با اشاره به تولید دو محصول دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی با نام‌های EEG Gel و Teson در این مجموعه ادامه داد: شرکت ما تاکنون موفق به تولید سه محصول شده است که دو تا از آن‌ها دانش‌بنیان‌اند. اولین محصول دانش‌بنیان ما EEG Gel است؛ این محصول ژلی رسانا است با ویسکوزیته خاص که جهت ثبت سیگنال‌های بیوالکتریک از پوست بیمار استفاده می‌شود. در ثبت سیگنال‌های الکتروانسفالوگرافی (EEG) با استفاده از Easy Cap معمولاً از این ژل استفاده می‌شود.

بحرینی درباره Teson، دیگر محصول دانش‌بنیان تولید این شرکت گفت: خمیری چسبنده و رسانای الکتریکی است که جهت چسباندن الکترودهای دائم مصرف به پوست بیمار استفاده می‌شود. استفاده از این خمیر امپدانس بین پوست و الکترود ثبات را کاهش داده است و باعث بهبود کیفی سیگنال‌های دریافت‌شده از بیمار می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با انتقاد از وضعیت واردات کالای قاچاق در حوزه تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: اکنون حدود ۲۰ درصد از نیاز بازار را تأمین می‌کنیم در حالی است که اگر از واردات قاچاق کالاهای مشابه جلوگیری شود می‌توانیم سهم بسیار بیشتری از نیاز داخلی را تأمین کنیم و اگر همکاری لازم صورت بگیرد، علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، می‌توانیم صادرات گسترده نیز داشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر