صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲

کمک به بیماران قلبی عروقی با محصول ساخت داخل

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید تجهیزات پیشرفته در حوزه قلب و عروق شدند.
کد خبر : 865338

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی اسکندری، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید تجهیزات پیشرفته در حوزه قلب و عروق عنوان کرد: با توجه به نیاز به تشخیص به موقع و درمان عارضه‌های قلبی و عروقی این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین پیش از تولید این محصولات در کشور، این محصولات صرفاً از خارج از کشور وارد می‌شدند و این مسئله باعث خروج ارز و محدودیت‌هایی برای کاربران و مراکز درمانی می‌شد.

این فعال فناور با اشاره به این‌که کاربرد اساسی این محصولات دانش‌بنیان در تشخیص اولیه و همچنین مراحل درمان مشکلات قلبی است، عنوان کرد: این محصولات از سطح بالایی از فناوری برخوردارند و در کمک به بیماران قلبی و عروقی بسیار حیاتی و مورد نیاز هستند.

وی با اشاره به الکترود یکبار مصرف الکتروکاردیوگرافی، عنوان کرد: این محصول در تست ورزش، هولتر مانیتورینگ، اتاق عمل، ثبت نوار قلب و مانیتورینگ طولانی مدت بیماران بستری و ... کاربرد دارد.

این فعال فناور، دستگاه الکتروکاردیوگراف را یکی دیگر تولیدات این شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود: این دستگاه برای ثبت نوار قلب در مراکز درمانی، کلینیک‌ها، اورژانس، بخش‌های بستری و... استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: نوار قلب برای بررسی و تشخیص اولیه عارضه قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسکندری با اشاره به مزایای رقابتی محصولات ساخت این شرکت عنوان کرد: تلاش شده است تا محصولات ضمن برخورداری از کیفیت بالا، قابلیت استفاده در کاربرد‌های مختلف داشته باشند. استفاده از این محصول با توجه به چسبندگی بالا و کیفیت مناسب ژل و سایز مناسب، منجر به رضایت کاربر و بیمار نیز می‌شود.

این فعال فناور درباره اشتغال ایجاد شده به واسطه تولیدات این شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد: این شرکت دارای سه خط تولید پیوسته برای تولید محصول مصرفی چست الکترود است که به اشتغال مستقیم ۲۰ نفر و غیر مستقیم ۳۵ نفر منجر شده است. همچنین تولید دستگاه الکتروکاردیوگراف به اشتغال مستقیم هفت نفر و غیر مستقیم ۲۰ نفر در شرکت منجر شده است.

اسکندری ادامه داد: تیم قوی تحقیق و توسعه شرکت متشکل از پرسنل فارغ التحصیل در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در تخصص‌های مختلف مرتبط با تمام محصولات قلب و عروق به‌طور تمام وقت در حال بررسی برای بهبود کیفیت و توسعه قابلیت‌های محصولات فوق و طراحی محصولات مرتبط هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر