صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲
با کاربرد در 10 شهر؛

هوشمند‌سازی خدمات شهرداری‌ها با نرم‌افزار ایرانی ممکن شد

محققان یک شرکت دانش‌بنیان سامانه هوشمند‌سازی خدمات شهرداری‌ها را طراحی و اجرا کردند.
کد خبر : 860704

محمدشهاب شریف‌زاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح دستاوردهای این شرکت اظهار کرد: به منظور هوشمندسازی خدمات شهرداری‌ها این شرکت سامانه‌ای را به‌صورت یکپارچه و متمرکز طراحی کرده تا شهروندان به راحتی از خدمات شهرداری استفاده کنند.

وی افزود: در این پلتفرم همه خدمات شهرداری به‌صورت یکپارچه در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد که این خدمات شامل سامانه‌های ۱۳۷، ۱۸۸۸، فرهنگی و ورزشی، ملاقات مردمی، گردشگری، آموزشی،غرفه مجازی، پرداخت عوارض، خدمات درمان (پزشک هوشمند)، سامانه هشدار(آب‌وهوا)، شهرسازی، خدمات حمل‌ونقل و خدمات پرداخت می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اضافه کرد: همه خدمات ارائه شده در این پلتفرم به‌صورت تجمیع شده قرار گرفته و شهروندان با یک سوپر اپلیکیشن روبرو هستند که در حال توسعه است تا همه نیاز‌های شهری شهروندان را پوشش دهد.

شریف‌زاده عنوان کرد: هزینه پایه برای استفاده از این اپلیکیشن برای ارگان‌ها ۱۰۰ میلیون تومان است که می‌توانند در آن از خدمات پنج سامانه ۱۳۷، ۱۸۸۸، حمل‌ونقل، پرداخت و خدمات ناجی استفاده کنند.

وی بیان کرد: با این اپلیکیشن می‌توان گام‌های بزرگی برای هوشمند سازی شهر برداشت. پیشنهاد ما برای شهرهایی که به سمت شهروند الکترونیک حرکت کرده‌اند این است که از خدمات پایه این پلتفرم استفاده کنند و بعد به‌مرور می‌توانند با شناسایی نیازهای شهر خود با به‌روزرسانی این پلتفرم خدمات و آموزش‌های بیشتری را به شهروندان ارائه دهند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: می‌توانیم این اپلیکیشن را به‌صورت بومی‌سازی شده برای هر شهرستان طراحی کنیم تا شهروندان با نماد همان شهر از آن استفاده کنند.

وی مطرح کرد: محصولات این شرکت با دو هدف ارائه می‌شود نخست برای شهرداری‌ها که خدمات شهروندی را پوشش می‌دهد و دیگری به‌عنوان سوت‌زنی که مواردی مربوط به افشای فساد را اطلاع رسانی می‌کند. حدوداً در ۱۰ شهر از این اپلکیشین‌ها استفاده شده که سامانه سوت زنی یا افشای فساد برای نخستین بار در استانداری قزوین به‌کار گرفته شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: مزیت محصول این شرکت نسبت به سایر محصولات مشابه این است که در کنار ساختار بومی‌سازی شده، استاندارد‌های جهانی را حفظ کردیم و روی نیازهای شهروندان کار شده تا آنان از هر جایی که هستند بتوانند از تمام خدمات شهری به‌صورت جامع و کامل استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر