صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ورود مکمل‌های پروبیوتیک دام و طیور یک شرکت دانش بنیان به داروخانه های دامپزشکی

محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید مکمل‌های پروبیوتیک دام و طیور شدند که اکنون وارد داروخانه های دامپزشکی شده است.
کد خبر : 854514

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود سخنگو مدیر حوزه طیورd; شرکت دانش بنیان ظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان به‌عنوان نخستین شرکت تولیدکننده صنعتی میکروارگانیسم‌های کاربردی در صنایع غذایی و مکمل‌های پروبیوتیک در سال ۱۳۸۳ تأسیس شد.

وی افزود: این شرکت با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته تولید، راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تخصصی، کنترل کیفیت مطابق با آخرین استاندارد‌های بین‌المللی و سرمایه‌گذاری عظیم در راستای افزایش حجم تولید صنعتی به بومی‌سازی تولید این محصولات نوین اقدام کرده و ثمره فعالیت مستمر واحد تحقیق و توسعه بر بستر زیرساخت‌های صنعتی، توانمندی این شرکت در تأمین نیاز پروبیوتیک کشور و خاورمیانه بوده است. 

مدیر حوزه طیور شرکت دانش بنیان عنوان کرد: تولیدات این شرکت تحت پنج شاخه اصلی مکمل‌های پروبیوتیک انسانی، مکمل‌های پروبیوتیک دامی (در حوزه‌های دام، طیور و آبزیان، پروبیوتیک برای مصرف اسب و پروبیوتیک زنبورعسل)، پروبیوتیک غذایی، استارتر‌ها و پروبیوتیک‌های لبنی و محصولات آرایشی و بهداشتی ارائه شده‌اند.

سخنگو اضافه کرد: با اقداماتی که در راستای معرفی و ترویج این مکمل‌های زیستی صورت گرفته اکنون مکمل‌های پروبیوتیک تولید شده در این شرکت در داروخانه‌های دامپزشکی استان‌های مختلف توزیع می‌شود. انتظار داریم با معرفی و ترویج هر چه بیشتر اهمیت استفاده از مکمل‌های دامی پروبیوتیک، فعالان حوزه پرورش طیور در سراسر کشور بتوانند از مزایای این معیشت در راستای افزایش تولیدات خود و رونق اشتغال در این حوزه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: صرف‌نظر از کمکی که از این طریق به دامپروران می‌شود با افزایش تقاضا به واحد‌های دانش بنیان تحقیقاتی تولیدی فعال در این عرصه هم کمک بزرگی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر