صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۰ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲

ارائه مواد اولیه محصولات پروبیوتیکی دام و طیور در نمایشگاه آبادایران

یک شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه «آبادیران» محصولات پروبیوتیکی ارائه کرده که برای جلوگیری از تلفات دام، طیور و آبزیان کاربرد دارد.
کد خبر : 852645

مهرداد فتاح دیزجی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان حاضر در نمایشگاه «آبادیران» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این شرکت از سال ۱۳۹۴ در زمینه محصولات مکملی پروبیوتیک دام و طیور فعال بوده و محصولاتی هم به بازار ارائه کرده است؛ چراکه در تمام رسته‌های طیور، دام و آبزیان فعالیت داریم.

وی افزود: محصولات ارائه شده از محصولات پیش گیرنده و ارتقادهنده کیفیت محصولات صنعت دامی محسوب می‌شود. گاهی بیماری‌های که در صنعت دام رخ می‌دهد، نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک دارد. صنعت پروبیوتیک به جلوگیری از تلفات احتمالی که در دام، طیورآبزیان پیش می‌آید، کمک می‌کند. 

فتاح درباره مزایای محصولات شرکت متبوعش در مقایسه با رقبا اظهار کرد:‌ محصولات این شرکت دانش بنیان بومی سازی شده و در حقیقت با شرایط کشور سازگار است. محصولات مکملی پروبیوتیک در کشورهای پیشرفته‌ای مانند آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان تولید می‌شود و کشورهای آسیایی در این آمار وجود ندارد.

این مسئول ادامه داد: جزء کشورهای محدودی هستیم ک به تولید محصولات دست پیدا کردیم و توانستیم ماده اولیه آن را تولید کنیم. الگوبرداری کردیم؛ اما محصولات بومی سازی شده است. در حقیقیت اکوسیستم هر کشوری با کشور دیگر متفاوت است و بیماری‌ها هم مختلف هستند، با توجه به این شرایط به این صنعت گام گذاشتیم.

این فعال حوزه دانش بنیان خاطرنشان کرد: امید است با فعالیت‌های خود به صنعت دام کمک کرده و در جامعه برای این رواج این صنعت فرهنگ سازی کنیم. در دو سال گذشته به کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شیلات به نتایج خوبی از جمله ارتقای صنعت شیلات و جلوگیری از بیماری‌های باکتریایی دست پیدا کردیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر