صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ مطرح شد؛

بسترسازی برای مدیریت دانش با شبکه اجتماعی «لایفا»

برنامه کاربردی شبکه اجتماعی «لایفا» بستری مناسب برای مدیریت دانش فراهم می‌کند.
کد خبر : 846843

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر درجه مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ گفت: شرکت دانش‌بنیان فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ آغاز کرد و با تمرکز بر تولید نرم‌افزار‌ها ادامه داد.

وی با بیان اینکه به بیش از هزار مشتری در بخش خصوصی و دولتی خدمت ارائه کرده‌ و برای آن‌ها نرم‌افزار ساخته‌ایم، ادامه داد: این برنامه کاربردی یک شبکه اجتماعی درون‌سازمانی است که علاوه‌بر مدیریت ارتباطات درون‌سازمانی به سازمان‌ها در مدیریت آموزش و دانش کمک می‌کند.

این فعال حوزه نوآوری و فناوری افزود: برنامه و بستری مبتنی‌بر واقعیت مجازی نیز در شرکت دانش‌بنیان داریم که از جنس آموزش سازمانی برای آموزش‌های متفاوت است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مطرح کرد: ابتدا باید به نیاز و صورت مسئله توجه کنیم. سازمان‌ها در سطح جهانی نیاز‌های بسیار زیادی دارند و کارکنان نیاز دارند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به پلتفرم‌هایی توجه می‌کنند که کاربری‌های عمومی دارند. در واقع یک سازمان اینستاگرام و لینکدین را به عنوان یک پلتفرم شبکه اجتماعی داخلی نگاه کند، زیرا مدیریت آن با خود سازمان نیست.

وی گفت: در همین راستا سازمان و شرکت‌های معتبر جهانی ابزار‌هایی تخصصی در این زمینه ارائه دادند که سازمان‌ها با استفاده از امکانات بتوانند مدیریت ارتباطات سازمانی را انجام دهند. با توجه به محدودیت‌های ایران دسترسی به این پلتفرم دشوار است؛ بنابراین پلتفرم استانداردی را در این زمینه پیاده‌سازی کردیم که موارد را پشتیبانی می‌کند.

درجه مطرح کرد: هدف شرکت از توسعه این پلتفرم صادرات نرم‌افزار است. در واقع شرکت با تولید این نرم‌افزار به دنبال این است که از توان ظرفیت جوان‌های ایران استفاده کنند و به خارج از کشور صادرات داشته باشند.

وی یادآور شد: شرکت با تولید این نرم‌افزار به روش‌های مختلف در خارج از ایران توانست فعالیت خود را آغاز کند؛ اما برای ورود به بازار خارج از ایران نیاز به توان مالی قوی دارد. در این پلتفرم با ترکیب روش‌های یادگیری خرد، یادگیری اجتماعی و بازی، روشی را برای ارائه آموزش‌های سازمانی ارائه دادیم.

به گزارش آنا، نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ از ۱۹ اردیبهشت تا جمعه ۲۲ اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

ارسال نظر