صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۵ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

طرز تهیه شیرینی نوروزی حاجی فیروز

شیرینی نوروزی حاجی فیروز یکی از شیرینی‌هایی است که به سادگی می‌توان آن را در منزل تهیه کرد.
کد خبر : 837960

به گزارش خبرگزاری آنا، اواخر اسفند و ایام عید و فصل بهار که می‌شود بسیاری در تکاپوی تهیه و پخت شیرینی هستند تا با دستپخت خودشان از میهمانان پذیرایی کنند و یکی از این شیرینی‌ها که شاید مناسب‌تر از سایر شیرینی‌ها در عید باشد شیرینی حاجی فیروز است.

همان حاجی و یا عمویی که ما از بچگی می‌شناسیمش، عمویی با لباس‌های قرمز و چهره‌ای سیاه.

اما شیرنی حاجی فیروز چگونه است و به چه صورت تهیه می‌شود؟

مواد لازم برای تهیه شیرینی نوروزی حاجی فیروز

  • آرد سفید: ۲۵۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • روغن جامد: ۸۵ گرم
  • کره: ۸۵ گرم
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل‏: نوک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • رویال آیسینگ: (برای تزئین روی شیرینی) به مقدار لازم

نحوه پخت شیرینی نوروزی حاجی فیروز

در مرحله اول بمنظور تهیه شیرینی حاجی فیروز باید کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ شود و بعد به آن تخم مرغ و اسانس اضافه کنید و بار دیگر به هم بزنید تا ترکیب یکدست شود.

در مرحله بعد باید آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو را بر روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد.

حالا خمیر را بمدت ۳ ساعت داخل نایلون استراحت دهید و پس از آن خمیر را بین دو نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.

توجه داشته باشید که فِر باید پیش از این به مدت ده الی پانزده دقیقه گرم شده باشد و حالا شیرینی‌ها را دمای ۱۷۵ درجه در فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزد.

زمانی که زیر شیرینی‌ها طلایی شد وقت آن است که فر را خاموش کنید و بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی کنید.

نکات مهم برای پخت شیرینی نوروزی حاجی فیروز

در زمان قالب زدن اگر حس کردید که خمیر چسبناک است مجددا به آن آرد نشاسته اضافه کنید تا جایی که خمیر بدستتان نچسبد و به این موضوع توجه داشته باشید که نباید از آرد معمولی در این ترکیب استفاده کنید.

در زمان قالب زدن می‌توانید از خود خمیر بی رنگ بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز را بر روی آن درآورید و بعد داخل فر قرار دهید.

حتما روغن جامد را ذوب کنید و پس از آن در داخل یخچال بذارید تا دوباره سفت شود و بعد استفاده کنید.

توجه کنید که اگر زمان پخت این شیرینی بیش از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه شود شیرینی‌ها می‌سوزد.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: شیرینی پزی
ارسال نظر