صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۸ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱

بازی‌های ویدئویی هیچ تأثیری بر سلامت روان ندارند

پیامدهای بازی‌های ویدئویی روی کاربران، چه مثبت یا منفی، تنها در صورتی قابل درک است که کاربر بیش از ۱۰ ساعت در روز بازی کند.
کد خبر : 671201

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، تحقیقات گسترده‌ای که توسط دانشگاه آکسفورد انجام و نتیجه آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که انجام بازی‌های ویدئویی هیچ پیامد منفی بر سلامت روحی کاربران آن‌ها ندارد.


در این تحقیق حدود ۴۰ هزار کاربر (گیمر) این بازی‌ها که بالای ۱۸ سال سن داشتند، برای مدت ۶ هفته زیر نظر گرفته شدند و پژوهشگران در نهایت اعلام کردند: «ما هیچ گونه شواهدی مبنی بر وجود ارتباط میان بازی‌های ویدئویی و وضعیت سلامت روان کاربران آن نیافتیم.»


بر اساس گزارشی که در نشریه The Royal Society منتشر شد، پژوهشگران اعلام داشتند: «خوب یا بد، میانگین تأثیرات بازی‌های ویدئویی بر سلامت روحی کاربران احتمالاً بسیار کم است و برای تعیین خطرات احتمالی این بازی‌ها، به داده‌های بیشتری نیاز است.»


پژوهشگران برای ارزیابی تاثیر این بازی‌ها روی کاربران، احساسات آنها در زندگی روزمره یعنی میزان شادی، غم، عصبانیت یا ناامیدی آنها را به مدت شش هفته ارزیابی کردند.


آنها همچنین مجموع ساعاتی را که کاربران در طول روز صرف انجام این بازی‌ها (از بازی‌های شبیه‌سازی گرفته تا مسابقه اتومبیل‌رانی جهان) می‌کردند، زیر نظر داشتند و درنهایت اعلام کردند که پیامدهای بازی‌های ویدئویی روی کاربران، چه مثبت یا منفی، تنها در صورتی قابل درک است که کاربر بیش از ۱۰ ساعت در روز بازی کند.


این نتیجه با مطالعه‌ای که پیش از این در سال ۲۰۲۰ میلادی بار دیگر توسط همین دانشگاه انجام شده بود، در تضاد است که اعلام می‌داشت انجام بازی‌های ویدئویی می‌تواند برای سلامت روان مفید باشد. در واقع در تحقیق جدید، هیچ ارتباطی میان این دو فاکتور پیدا نشده است.


یکی از اعضای تیم تحقیق اعلام کرد: «یک چیز مسلم است: در حال حاضر، اطلاعات و شواهد کافی در دست نیست تا مقامات دولتی بر اساس آن، قوانین و مقرراتی را با هدف محدود کردن بازی‌های ویدئویی در میان گروه‌های خاصی از جمعیت تدوین کنند. تنها چیزی که می‌دانیم این است که به داده‌های بسیار بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم ارزیابی روشنی را در این موضوع به سیاستمداران و مشاوران آموزشی و متخصصان سلامت ارائه دهیم.»

انتهای پیام/

ارسال نظر