صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سعید آلبوعبادی در گفت‌وگو با آنا:

مستندی درباره آداب‌ و رسوم مردم عرب خوزستان می‌سازم/ سینما رفتن دل خوش می‌خواهد

بازیگر فیلم «23نفر» معتقد است که عدم استقبال مردم از سینما این است که دغدغه‌های درجه یک مردم دغدغه‌های فرهنگی نیست و آن‌ها بیشتر درگیر مسائل معیشتی هستند.
کد خبر : 663069

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، سعید آلبوعبادی متولد سال ۱۳۴۹ در ماهشهر بازیگر، نویسنده و کارگردان است. وی در فیلم‌های سینمایی «۲۳ نفر» و «یدو» به‌عنوان بازیگر حضور داشته و سابقه کارگردانی و نگارش فیلمنامه نیز دارد. بازی او در نقش«ملاصالح قاری» در فیلم «23نفر» به کارگردانی مهدی جعفری که در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد نیز مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. آلبوعبادی همچنین کتاب «۱۴۱۷ و دو نمایشنامه‌ی دیگر» را با مضمون دفاع مقدس به چاپ رسانده است.

 

وی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ خبرگزاری آنا درباره آخرین فعالیت‌های خود گفت: در حال ساخت مستندی با نام «علامت» هستم؛ این مستند در رابطه با فرهنگ و آداب و رسوم مردم عرب خوزستان است، این کار به تهیه‌کنندگی مهدی عساکره تهیه می‌شود. همچنین مشغول نوشتن طرح یک فیلم سینمایی هستم که توسط کارگردان فیلم اولی ساخته خواهد شد، در زمینه نویسندگی نیز در حال نگارش رمانی با عنوان «فواد» هستم.

 

سینما رفتن دل خوش می‌خواهد

 

این بازیگر درباره وضعیت این روزهای سینمای ایران اظهار کرد:‌ چه به‌لحاظ کیفی و چه به‌لحاظ کمی،سینمای ایران این روزها بستری‌شده و دوران نقاهتش هم بسیار طولانی خواهد بود؛ تولید فیلم سینمایی به‌ سختی انجام می‌شود.علاوه بر این، استقبال مردم از سینما کم شده و فکر نمی‌کنم دیگر به آن روزهایی برگردیم که مردم برای تماشای فیلم‌های تازه اکران شده جلوی سینماها صف می‌کشیدند. عدم استقبال مردم هم به این علت است که دغدغه‌های درجه یک مردم دغدغه‌های فرهنگی نیست، آن‌ها بیشتر درگیر مسائل معیشتی هستند. سینما رفتن دل خوش می‌خواهد.

 

بازیگر فیلم «23 نفر» عنوان کرد: مورد دیگر اینکه پلتفرم‌ها، تلویزیون و بدتر از آن حتی گوشی‌های همراه برای مخاطب نقش سینما را بازی می‌کنند. الان جهان شکل دیگری پیدا کرده است، در واقع پرده سینما در دستان ماست. از طرفی جمع شدن خانواده‌ها به دور همدیگر و رفتن به سینما سخت شده است؛ هم از لحاظ مالی، زمانی و هم به‌لحاظ شرایط روانی. برای همین از وضعیت مطلوب سینما کاسته شده است و سینماها رفته‌رفته از رونق می‌افتند و سر می‌شوند.

 


 

بیشتر بخوانید:‌

 

 


 

تابوی سینما شکسته‌شده است

 

آلبوعبادی درباره اینکه حال سینمای ایران چگونه خوب می‌شود، بیان کرد:‌ همه مسئولانی که برای سینما می‌آیند به دنبال این هستند که حال سینما را خوب کنند اما کشور به تدریج دارد به سمت و سویی می‌رود که کمتر به مسائل فرهنگی دقت شود. به نظر من کسی به راحتی نمی‌تواند راهکار درستی برای آن پیدا کند، هرچند که من اعتقاد دارم این مسئله جهانی است؛ الان شرایط سینمای هالیوود هم مطلوب نیست و از دوران طلایی خود خیلی فاصله گرفته است. زمانی دیدن هنرپیشه‌ها برای مردم خیلی رویایی بود اما الان این به امری عادی تبدیل شده است. خیلی از تابوها در سینما شکسته‌شده که نباید شکسته می‌شد. همه این‌ موارد دست‌به‌دست هم دادند و باعث شدند که مردم از سینما فاصله بگیرند.

 

این نویسنده و کارگردان در ادامه خاطرنشان کرد: در سینما مدیر و مسئول داریم ولی به کیفیت سینما و تولیدات آن اضافه نمی‌شود، فیلم‌های جدیدی ساخته می‌شود و از این نظر کمبودی احساس نمی‌شود اما از لحاظ کیفی دچار مشکل هستیم. بعضی فیلم‌ها، بازیگران و اهالی سینما دچار ادا شده‌اند و این نکات از جذابیت این حوزه کم می‌کند. فقط خدا به فریاد سینما و همه هنرمندان آن برسد.

 

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر